2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Extra

A Jumanji az első hétvége győztese az új évben az észak-amerikai mozikban

Három hét után a Jumanji – Vár a dzsungel lépett elő győztessé az új év első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, a vígjátékra az első becslések szerint 36 millió dollár értékben váltottak jegyet.

A Jumanji bevétele is csökkent az előző héthez képest, de kevésbé, mint az addig éllovas Star Wars – Az utolsó Jediké, amelyre már csak 23,6 millió dollárért sikerült eladni mozijegyet, s amely így a harmadik helyre csúszott vissza a ranglistán.


A hétvége meglepetése az Insidious: Az utolsó kulcs, a horrorszéria 4. darabja, amely 29,3 millió dolláros jegybevétellel a második helyen indított.

Negyedik helyen, 15,3 millió dollárral a Legnagyobb showman végzett, ötödik a Tökéletes hang 3 lett 102,2 millió dolláros bevétellel. E két produkció helycserét hajtott végre az előző hétvégéhez képest.

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.