EUR: 322,13 Ft
CHF: 283,90 Ft
2018. november 12., hétfő
Jónás, Renátó

Életmód

Akár szájba is kerülhet a biotisztítószer

Melyik háziasszony ne tudná, milyen nehéz kiválasztani azt a takarítószert, amely a lehető legkevésbé teszi tönkre a bőrt, mégis hatékonyan tisztít. Arról már nem is beszélve, hogy ezt a választást sokszorosan megnehezíti, ha kisgyermek is van a háznál.

Ezekre a problémákra jelenthet megoldást egy magyar fejlesztésű és gyártású termékcsalád, amelynek fő jellemzője a természetesség. A tisztítószerekben megtalálható szuperkoncentrátum kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz, aminek köszönhetően takarításkor biztosan nem kerül vegyszer az otthonunkba.


A természetes anyagokból készülő tisztítószerrel tényleg gyerekjáték a takarítás FOTÓ CLEANNE

A tisztán növényi alapú koncentrátum antiallergén, így az allergiától, asztmától szenvedők is fellélegezhetnek, hiszen nem kell attól félniük, hogy a tisztítószerek károsak lesznek az egészségükre.

– Amíg várandós voltam a kislányommal, folyamatosan kerestem azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyeket kismamaként fontosnak tartottam – árulta el a termék egyik megálmodója, Galovtsik Lilla. – Ilyen volt az egészségmegőrzés és a biztonságos babakörnyezet kialakítása. Akkortájt lett a férjemmel közös szerelmünk a Cleanne. Egy egészségtudatos, felelősségteljes anya tudja, milyen veszélyekkel járhat, ha nem megfelelő tisztítószerekkel takarít. Nem mindegy, mit lélegzik be a gyermekünk, mit vesz a szájába, milyen baktériumokkal találkozik a lakásban. A Játéktisztítóval például bátran lefújható a gyermek bármelyik kedvence, utána pedig akár a szájába is veheti, mert a szer egyáltalán nem ártalmas – hangsúlyozta a tisztítószerek forgalmazója.

Kapcsolódó Cikkek