EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

Huszonötödik előadásához érkezett a Stephen King horrorregényéből készült, Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével folyó előadások alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt vérét is adta a sikerért.

forrás: facebook/tortura

– Huszonötször tíz lila foltot gyűjtöttem össze az előadások alatt, ha Atti csak egy picit erősebben fog meg valamelyik jelenetben, annak már nyoma van. A legsúlyosabb sérülésem egy üveg injekciós tűvel kapcsolatos, ugyanis az egyik jelenetben elpattant, amikor kivettem a szekrényből, és miközben egyet zsebre tettem, belevágtam a saját hüvelykujjamba. Többször kellett még használnom ezt a kezemet, minden ujjhajlításnál dőlt belőle a vér. Atti meg is jegyezte, milyen szép volt a művér, mire közöltem vele, hogy a sajátom volt – mesélte Andrea, aki olyan átéléssel alakítja a pszichopata ápolónőt, hogy még a saját nővére is a vesztét kívánta.


forrás: facebook/tortura

– Anno a tesóm is beült a főpróbára, utána elárulta, hogy a darab alatt azt kívánta, öljenek meg. Nehezen emésztette meg, hogy ha csak egy szerep miatt is, de ilyen gondolatai támadtak velem kapcsolatban, pedig kivételesen jó a kapcsolatunk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.