EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

Huszonötödik előadásához érkezett a Stephen King horrorregényéből készült, Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével folyó előadások alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt vérét is adta a sikerért.

forrás: facebook/tortura

– Huszonötször tíz lila foltot gyűjtöttem össze az előadások alatt, ha Atti csak egy picit erősebben fog meg valamelyik jelenetben, annak már nyoma van. A legsúlyosabb sérülésem egy üveg injekciós tűvel kapcsolatos, ugyanis az egyik jelenetben elpattant, amikor kivettem a szekrényből, és miközben egyet zsebre tettem, belevágtam a saját hüvelykujjamba. Többször kellett még használnom ezt a kezemet, minden ujjhajlításnál dőlt belőle a vér. Atti meg is jegyezte, milyen szép volt a művér, mire közöltem vele, hogy a sajátom volt – mesélte Andrea, aki olyan átéléssel alakítja a pszichopata ápolónőt, hogy még a saját nővére is a vesztét kívánta.


forrás: facebook/tortura

– Anno a tesóm is beült a főpróbára, utána elárulta, hogy a darab alatt azt kívánta, öljenek meg. Nehezen emésztette meg, hogy ha csak egy szerep miatt is, de ilyen gondolatai támadtak velem kapcsolatban, pedig kivételesen jó a kapcsolatunk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.