EUR: 321,86 Ft
CHF: 281,07 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Dancs Annamari: Könyörögtem, hogy költözzön haza

A színésznő megtörte a csendet és sokkoló őszinteséggel vallott tönkrement házasságáról. Annamari sokáig küzdött, hogy egyben tartsa a családját, ám végül el kellett fogadnia, hogy férje mást szeret.

Bombaként robbant a hír december elején, miszerint alig egy évvel az esküvőjük után szakított Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. A Budapesti Operettszínház álompárja szétválásának okairól eddig csak találgatások és pletykák láttak napvilágot, most azonban a színésznő megtörte a csendet.


– Máté ügyes apuka volt, mindenünk megvolt a boldogsághoz. Aztán a nyár elején sokk-ként ért, amikor elmondta, ő nem boldog, másképp szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ – mesélte Annamari a Best magazinnak, majd további megdöbbentő részleteket osztott meg a lappal arról a heroikus harcról, amit a családja egyben tartásáért vívott.

forrás: tv2

– Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibát, miben vagyok kevés neki, ostoroztam magam. Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza. Megalázkodtam, úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti. Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem.


Szerelmük mesébe illően indult: több mint hét éve ismerték egymást a színpadról, ahol a közös fellépések egyre közelebb hozták őket egymáshoz. Egy rövidebb szakítást követően csodálatos éveket tudhattak maguk mögött, melynek gyümölcse, Ádám, tavaly februárban született meg. Annamari a szülés előtt pár héttel nyilatkozott a Lokálnak, és nem győzte dicsérni a férjét, milyen lelkiismeretes és szerető társa volt a terhessége alatt.

– Máté igazi kispapa. A görcsök és rosszullétek alatt ő is görcsölt és rosszul volt – magyarázta Annamari, majd hozzáfűzte. – Nem számítottam rá, hogy minden részletében ennyire jelen akar lenni a terhességemben. Minden vizsgálaton és minden fontosabb pillanatnál ott van velem, várandós nő nem is kívánhatna többet.

A tündérmesének azonban, úgy tűnik, vége. Annamari időközben visszatért a színpadra, nemrégiben volt premierje a Rebecca című muscialben, hamarosan pedig minden szerepét visszaveszi az énekes-színésznő. Máté szintén gőzerővel dolgozik, Annamari elmondása szerint a büszke édesapa igyekszik minden szabadidejét a közel egyéves fiával tölteni.

18 éves lányra cserélte a feleségét

A Bors információi szerint Kerényi a Budapesti Operettszínház ifjú csillaga, Kardffy Aisha karjaiban találta meg a boldogságot az utóbbi hónapokban. A 18 éves szubrett és a 34 éves táncos-komikus között a pletykák szerint azonnal lángra lobbant a szerelem és több darabban is együtt játszanak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.