2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Belföld

Egymást hazugozta Havas Henrik és Kálmán Olga

Egy igen bizarr és nevetséges veszekedés alakult ki Simicska Lajos tévéjében Kálmán Olga riporter és a Vona Gábor-propagandakönyv szerzője, a zaklatási botrányaiba belebukott Havas Henrik között.

Kálmán Olga a zaklatási botrányairól kérdezte főleg Havast, aki ennek nem örült, különösebben nagy meggyőződéssel nem is merte cáfolni. A riporternő nem volt kedves Havashoz, bár Havas azt állította korábban, hogy nagyon jóban vannak, pontosabban szerinte egy wellness-hétvégén összebarátkozott Kálmán Olga kisfiával. Most viszont magyar televíziókban ritkán látható módon veszekedett két úgymond kolléga, két tévériporter. Kicsit beleláthattunk, hogy a balliberális média erőszakos és sokáig hatalommal is bíró dolgozói milyen emberek, hogy gondolkodnak, hogy beszélnek egymással.


A konfliktus akkor erősödött fel, amikor Havas Henrik egy idő után mucikámnak kezdte hívni Kálmán Olgát, ezt Kálmán Olga kikérte magának. A teljes dialógus így hangzott el:

Havas Henrik: Visszaemlékszel, hogy amikor először felhívtál, hogy üljek be hozzád, mit mondtál?


Kálmán Olga: Nem.

HH: “Te mocskos disznó…”

KO: Ja…

HH: “…együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög?” Ezt mondtad a telefonban.

KO: Henrik, én ezt nem mondtam.

HH: De mondtad.

KO: Esküszöm, nem mondtam.

HH: De én meg tudom, hogy mondtad.

KO: Na figyelj, akkor, jó, engem nem raboltak el az ufók, ezt biztos, hogy nem mondtam neked.

HH: De mondtad.

KO: Akkor ezt majd utólag fogjuk megbeszélni.

Tehát Havas Henrik azt állította, hogy Kálmán Olga viccelődött neki telefonon a zaklatásokkal, ordenáré és alpári módon, míg Kálmán Olga szerint ez nem igaz. Mindketten ragaszkodtak a saját verziójukhoz, tehát legalább egy közülük hazudik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek