2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Eljegyezte szívdöglesztő pasija Britneyt

Britney Spears és modell-személyi edző párja, Sam Asghari nemrég Hawaii-n pihent, az énekesnő pedig állítólag eljegyzési gyűrűt viselt.

A 36 éves Britney rég volt ennyire szerelmes, mint most és a hírek szerint Samet a világsztár gyerekei is elfogadják. A szívdöglesztő modellel egyik videoklipje forgatásán ismerkedett meg és a nagy korkülönbség sem zavarja őket, a férfi ugyanis még csak 23 éves.

/Fotó: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordszámú néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra

  Rekordszámú néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra

  Herendi Gábor új filmjét, a Valami Amerika harmadik részét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta, ezzel a rendszerváltás óta a második legjobb magyar filmes nyitóhétvégét érte el, megelőzve az Üvegtigris 2 tizenkét évvel ezelőtti eredményét is.

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.