2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Eva Longoria tényleg babát vár

Eva Longoria terhességének híre ugyan már többször bejárta a világsajtót, eddig azonban baba sosem követte a pletykákat. Az új év első napján azonban a 42 éves színésznő maga osztotta meg az örömhírt közösségi oldalán: első gyermekével várandós, és egy pocakos fotót is posztolt. A kismama a negyedik hónapban van, és állítólag kisfiút vár a 49 éves José „Pepe”‘ Antonio Bastóntól. Evának új szerep lesz az anyaság, párjának azonban már van három gyermeke: Natalia 22, ikrei, Mariana és Jose 14 évesek. Eva és José 2016-ban házasodtak össze.

Fotó: Profimedia, Splash

Fotó: : Profimedia, AKM-GSI

Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna az elsők között volt, aki gratulált a Testről és lélekről című film készítőinek, miután kiderült az Oscar-díjat megítélő bizottság a legjobb öt külföldi film közé választotta Enyedi Ildikó művét.

 • Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Kihirdették a 90. Oscar-díj átadó jelöltjeit. Az esemény idén is különösen kedves lesz a magyar nézők számára, mivel Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét is jelölték a legjobb idegennyelvű film kategóriájában.

 • Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Kihirdették a 2017-es év legpocsékabbnak tartott színészi alakításait “elismerő” Arany Málna-díj jelöltjeit. A nomináltak között olyan korábbi Oscar favoritok is helyet kaptak, mint Jennifer Lawrence, Anthony Hopkins és Susan Sarandon.