EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Eva Longoria tényleg babát vár

Eva Longoria terhességének híre ugyan már többször bejárta a világsajtót, eddig azonban baba sosem követte a pletykákat. Az új év első napján azonban a 42 éves színésznő maga osztotta meg az örömhírt közösségi oldalán: első gyermekével várandós, és egy pocakos fotót is posztolt. A kismama a negyedik hónapban van, és állítólag kisfiút vár a 49 éves José „Pepe”‘ Antonio Bastóntól. Evának új szerep lesz az anyaság, párjának azonban már van három gyermeke: Natalia 22, ikrei, Mariana és Jose 14 évesek. Eva és José 2016-ban házasodtak össze.

Fotó: Profimedia, Splash

Fotó: : Profimedia, AKM-GSI

Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.