2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld

Féltékenységből verte szét baseball ütővel a szerető fejét

Egy utcai vita után olyan erővel vágta fejbe baseballütővel szeretőjének férjét egy zalai férfi, hogy áldozata életveszélyes állapotban került kórházba. A támadó ellen vádat emeltek – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Pirger Csaba közölte: tavaly nyáron a nő a férjét otthagyva Borsfára költözött a szeretőjéhez, aki együtt lakott az anyjával. A férj és a szerető között feszült viszony alakult ki, telefonon üzengettek egymásnak.


Egy júliusi napon a férj az ismerőseit vitte kocsival, amikor Borsfán megpillantotta felesége szeretőjét az út szélén. Megállt, hogy szóvá tegye az üzeneteit, és a szóváltás dulakodásig fajult. Amikor a férj visszaült két ismerőséhez és elindult az autóval, a szerető anyja téglát dobott utánuk és betörte a kocsi szélvédőjét. A férj ekkor megállt és visszaindult az asszonyhoz.

A nő fia ezután az időközben a házukból kihozott baseballütővel fejbe verte vetélytársát, aki ettől az árokba esett és felkelni már nem tudott.

A mentők a pécsi idegsebészeti klinikára vitték a férfit, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani nyílt koponyatörés miatt.

A Zala Megyei Főügyészség a támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés, anyja ellen pedig a közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat.

Kapcsolódó Cikkek