2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Fenekét plasztikáztatná Kocsis Dénes

Órák alatt öregszik évtizedeket Kocsis Dénes. Az Operettszínház legújabb sikerprodukciójában harcol a jóképű sztár az idő múlásával. A színész-énekes elárulta a Lokálnak, hogy bár a lelkét nem adná el az örök fiatalságért, de fenékplasztikára vállalkozna. 

Fotó: Mészáros Diána

Hatalmas sikerrel mutatták be a múlt pénteken a Dorian Gray című musicalt a Kálmán Imre teátrumban. A történet szerint Dorian a lelkét is eladja, hogy örökké szép és fiatal maradjon. A címszerepet a 29 éves Kocsis Dénes alakítja.


– Nagyon izgalmas ez a szerep. Mivel még a húszas éveimet taposom – igaz, már csak pár hónapig –, nem görcsöltem azon, hogy mi lesz a szemráncaimmal vagy a bőröndökkel a szemem alatt. Pont a próbafolyamat alatt jöttem rá, hogy igenis kell ezzel foglalkozni, persze a lelkem azért nem adnám el, hogy tökéletes legyek. Az utóbbi években rendszeresen sportoltam, de ami igazán használt, az a személyre szabott étrend. Ennek lényege, hogy mivel szénhidrát-fehérje típusú a szervezetem, csak a tejtermékeket vonom meg magamtól. Sokkal energikusabbnak érzem magam, továbbá 8-10 kilót fogytam az elmúlt pár hónapban – mesélte Dénes, aki azt is elárulta a Lokálnak, hogy egyvalamit azért mégis megtenne, hogy jobban nézzen ki:

 – Gondolkodtam már a fenékbeültetésen. Nyilván ízlés kérdése, de kaptam már olyan kritikát, hogy lapos a fenekem – mondta nevetve a színész. Komolyra fordítva a szót, nem zárkózom el attól, hogy évek múlva esetleg plasztikáztassak. Azonban ha varázsütésre változtathatnék valamit magamon, akkor az a gerincem lenne. Sajnos elég sűrűn fáj a derekam, emiatt rossz, görnyedt a testtartásom – tette hozzá.


Dénes az utóbbi tíz évben számtalan nagy sikerű musical főszerepében bizonyított már, mint például a Mozart vagy a Rómeó és Júlia címszerepei.

– Maximum tíz évem lehet még a Dorian Gray típusú karakterek megformálására. Panaszra nincs okom, hiszen az Operettszínház vezetősége rengeteg jó szereppel ajándékozott meg eddig is.

Párjának öregen is tetszik Dénes

A nagy sikerű musicalhez egy speciális képalkotó segítségévvel készítették el Dénes húsz évvel öregebb képmását a darabhoz, ami sokkolta a színészt és kedvesét, Petrát is.

– Furcsa és először rémisztő volt látni ötvenéves önmagamat. Egyből átküldtem a páromnak, hogy tudja, kivel tervezi leélni az életét. Megkérdeztem, hogy így is kelleni fogok-e neki, és ő igennel felelt. Megnyugtatott, hogy nem is lesz annyira vészes az a pár ránc, remélem, képes leszek elfogadni őket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.