EUR: 311,43 Ft
CHF: 270,44 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Belföld

Fidesz: Az MSZP tele van korrupciós ügyekkel

A Fidesz szerint az MSZP-nek válaszolnia kell a pártot érintő korrupcióval kapcsolatos kérdésekre, mielőtt elkezdenek a vagyonnyilatkozatokról és a korrupcióról beszélni.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja sajtótájékoztatóján azt mondta, nem jó a parlamenti képviselők vagyonnyilatkozati rendszere és az intézményesült korrupció ellen a hosszú távú megoldást egyedül a kormányváltás jelenti.


A Fidesz szerint az MSZP-nek választ kell adnia arra, hogy kinek a zsebében landoltak a “Czeglédy Csaba és bűnszervezete” által ellopott milliárdok. Arra is válaszolniuk kell, hogy mennyi pénz jutott a 4-es metró beruházásából az MSZP-hez és szocialista politikusokhoz, illetve arra is: mely MSZP-s politikusnak van még Simon Gáborhoz hasonlóan titkos bankszámlája vagy Czeglédy Csabához hasonlóan titkos széfje külföldön? A párt választ vár arra is, hogy Botka Lászlón kívül hány szocialista politikus felejtette ki vagyonnyilatkozatából, hogy van egy 25 milliós luxusautója, több luxus karórája és halastava?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Már kilenc iskolaszövet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy Csaba ellen – tájékoztatott pénteken a Csongrád Megyei Főügyészség.

 • A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  Nem véletlenül lapítanak most azok az ellenzékiek, akik ellenezték a határkerítés megépítését, és álproblémáról beszéltek. A magyarok hetven százaléka aggódik az illegális bevándorlás miatt, de ugyanekkora azok aránya, akik elégedettek a kormányzat ez ügyben tett lépéseivel – mondta saját kutatásukra hivatkozva Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet főigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  A “homo sorosensus”, azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességéről értekezik Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban – írta Hírado.hu. Eközben az ENSZ Magyarország számára elfogadhatatlan migrációs politikát diktáló vitaindító anyagát az a Louis Arbour, migrációért felelős különleges képviselő jegyezte, aki öt évig volt a Soros féle Nyílt Társadalom Alapítvány pénzügyi hátterével működő Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója és akit maga a milliárdos tüntetett ki a Soros-egyetemen 2010-ben.