2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Gesztesi majdnem belehalt az ivásba

Megrendítő vallomást tett a közelmúltban Gesztesi Károly. A korábban alkoholproblémákkal küzdő színész állítása szerint ha a korábbi életmódját folytatta volna, már nem lenne az élők között. Azóta újra önmagára talált, sőt hamarosan nagyszabású építkezésbe kezd. 

– Bevallom, megijedtem attól, ahova jutottam. Utáltam, amilyenné váltam: én, az örök pozitív, örömteli ember olyan nihilben voltam, ami fizikálisan és lelkileg is totálisan tönkretett. Ha folytattam volna a korábbi életemet, egyenes út vezetett volna a halálig. Soha nem voltam ennyire mélyen, de mivel egy megátalkodott Kos vagyok, semmilyen segítséget nem fogadtam el másoktól – mesélte a Hot! magazinnak Gesztesi.


Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

A színész tavaly május óta teljesen kicserélődött, letette a poharat és új színházi munkákat vállalt, többek között a Miniszter félrelép című darabot, amelyet országszerte nagy sikerrel játszanak. A sztár azonban egy ennél is nagyobb vállalkozásra szánta el magát: társasházat épít öt gyereke számára.

– Nemegyszer építkeztem már, tudom, hogy abból a pénzből, amiből lakást vennék a gyerekeimnek, jóval nagyobb és sokkal szebb házat is fel lehet építeni. Mindig úgy képzeltem, ha egyszer felnőnek a fiaim és a lányom, közel élnek majd hozzám. Egyelőre jó ötletnek tűnik, aztán később ha valamelyikük mégsem így gondolja, még mindig eladhatja, el is herdálhatja azt, ami az övé. Én mindenesetre odaadom, amit megkövetel a lelkiismeret – mondta Gesztesi.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.