2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Extra

Gesztesi majdnem belehalt az ivásba

Megrendítő vallomást tett a közelmúltban Gesztesi Károly. A korábban alkoholproblémákkal küzdő színész állítása szerint ha a korábbi életmódját folytatta volna, már nem lenne az élők között. Azóta újra önmagára talált, sőt hamarosan nagyszabású építkezésbe kezd. 

– Bevallom, megijedtem attól, ahova jutottam. Utáltam, amilyenné váltam: én, az örök pozitív, örömteli ember olyan nihilben voltam, ami fizikálisan és lelkileg is totálisan tönkretett. Ha folytattam volna a korábbi életemet, egyenes út vezetett volna a halálig. Soha nem voltam ennyire mélyen, de mivel egy megátalkodott Kos vagyok, semmilyen segítséget nem fogadtam el másoktól – mesélte a Hot! magazinnak Gesztesi.


Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

A színész tavaly május óta teljesen kicserélődött, letette a poharat és új színházi munkákat vállalt, többek között a Miniszter félrelép című darabot, amelyet országszerte nagy sikerrel játszanak. A sztár azonban egy ennél is nagyobb vállalkozásra szánta el magát: társasházat épít öt gyereke számára.

– Nemegyszer építkeztem már, tudom, hogy abból a pénzből, amiből lakást vennék a gyerekeimnek, jóval nagyobb és sokkal szebb házat is fel lehet építeni. Mindig úgy képzeltem, ha egyszer felnőnek a fiaim és a lányom, közel élnek majd hozzám. Egyelőre jó ötletnek tűnik, aztán később ha valamelyikük mégsem így gondolja, még mindig eladhatja, el is herdálhatja azt, ami az övé. Én mindenesetre odaadom, amit megkövetel a lelkiismeret – mondta Gesztesi.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek