EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Gyermeket vár Rihanna?

Rihanna, Credit line: Profimedia, Splash

A legfrissebb pletykák szerint első gyermekével várandós Rihanna. Az örömhír a 2018-as Grammy-díj átadóján kapott szárnyra, több stylist egyöntetű véleménye szerint ruhája szabásával a barbadosi díva kerekedő pocakját akarták eltakarni, sőt külön őrök figyelték minden mozdulatát, akiket multimilliárdos szerelme, Hassan Jameel fogadott fel. A sztár és arab származású kedvese kevesebb mint egy éve találtak egymásra, de a közeli barátok szerint annyira komoly a kapcsolatuk, hogy már csak egy baba hiányzik tökéletes boldogságukhoz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.