EUR: 323,33 Ft
CHF: 283,94 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Belföld

Hadházyt hiába kérdezik Simicskáról, nem válaszol

Hadházy Ákos az LMP társelnöke délelőtti sajtótájékoztatóján többek között szóba került Simicskával való kapcsolata is, melyről érdemleges választ nem adott az  újságíróknak.

Mint arról már korábban beszámoltunk egyre több minden derül ki Hadházy Ákos is Simicska legfontosabb  emberei között történő találkozóról, beszélni róla azonban nem kívánt a sajtónak a politkus.


Hadházy Ákostól hiába kérdezték meg  ezerszer is a sajtótájékoztatóján, hogy mi köze neki és az LMP-nek a Simicska-családhoz és Vona Gábor Jobbikjához, válasz egyszer sem érkezett – írja az Origo.

A lap szerint a politikus válasz helyett egy mondatot szajkózva próbálta elterelni a figyelmet azzal, hogy a miniszterelnököt szidalmazza.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Horror áron lehet albérletet találni

  Horror áron lehet albérletet találni

  Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek.

 • Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontját adták át a hétvégén Szilvásváradon a Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként.

 • Szél Bernadett mindenről lemondott

  Szél Bernadett mindenről lemondott

  A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.

 • Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

  Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

  Nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel vádolnak egy Tisza menti községben élő nagymamát, aki 15 éves unokája szexuális szolgáltatásaiért cserébe pénzt kért egy idős embertől – írta az Origo.