EUR: 325,74 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Külföld

Halottnak hitték, a boncasztalon tért magához

Igen morbid sztori látott napvilágot a spanyol sajtóban. Történt ugyanis, hogy Gonzalo Montoya Jiménezt, egy észak-spanyolországi börtön rabját a napokban több orvos is halottnak nyilvánította, ám amikor a boncasztalra került, hirtelen magához tért.

Sokkoló pillanatokat élhetett át a rab, ugyanis a testén már berajzolták azokat a vonalakat, amelyek mentén felvágták volna a testét, ha nem tér magához időben. Az orvosok még most is szájtátva állnak az eset előtt, hiszen miután a férfi elveszítette eszméletét a börtönben, teste semmilyen életjelt nem mutatott. Most azt gyanítják, hogy valamilyen furcsa betegségben szenvedhet Jiménez, akit jelenleg az intenzíven ápolnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.