2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiós már nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezhet a baba. Ennek ellenére a pár reméli, hogy komplikációmentesen zajlik majd a szülés.

A huszonegy éves Debóra eredetileg február másodikára lett kiírva, ám Cooky elárulta, hogy az előző heti kontrollvizsgálat alapján akár már a mostani hétvégén vagy legkésőbb a jövő hét elején előbújhat a kis Kevin.
– Úgy tűnik, hogy a kis herceg nem bír várni másodikáig, már nagyon köztünk akar lenni – mondta a műsorvezető, aki reméli, mindvégig ott tud lenni kedvese mellett a nehéz percekben.
– Nem tudom, mire számítsak, egy biztos, én ott leszek bent és támogatni fogom a szerelmem. Ha nem bírom ki a végéig, akkor B-tervnek ott lesz Debi édesanyja a folyosón, és vált majd engem – magyarázta Cooky, aki eredetileg ugyan kislányra vágyott, most már azonban egyáltalán nem bánja, hogy elsőszülött gyermeke fiú lesz, sőt. – Debóra alapvetően kisfiút szeretett volna, így neki minden vágya teljesült. Én kislányra vágytam, de persze már megbarátkoztam a gondolattal, hogy fiam lesz, alig várom, hogy együtt menjünk focizni – mondta.


Debi és a francia rádiós ugyan még csak másfél éve alkotnak egy párt, de bevallásuk szerint nem „becsúszott” a baba: kezdettől egy picivel szerették volna megpecsételni kapcsolatukat.

– Kevin tervbe volt véve, az esküvőn azonban még a mai napig nem gondolkodtunk el. Most minden erőnkkel a baba születésére koncentrálunk, nem törődünk a házassággal. Egyébként is úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban az igazi köteléket a közös gyermek jelenti, nem pedig egy papír. Ettől függetlenül hívő emberként fontosnak és példaértékűnek tartom a házasságot, de a tradicionális eljegyzés és esküvő még várat magára – árulta el a Cooky, aki nagyon büszke szerelmére.


– Debóra nagyon jól viseli a terhességet, a kezdeti rosszullétektől eltekintve soha egy rossz szava, panasza nem volt. Le a kalappal előtte – tette hozzá a műsorvezető, akinek édesanyja már meg is érkezett Budapestre, hogy az első hat hétben a pár segítségére legyen. A nagyszülői támasz jól is jön majd a szülőknek, hisz Cooky nagyon elfoglalt. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy képes lesz összeegyeztetni a munkát és a családot. – Már mindent átgondoltam, bele fog férni az életembe a pici, nem kell miatta feláldoznom semmit. Ha mégis, állok elébe, hisz innentől kezdve ő az első.

forrás: tzv2

 

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordszámú néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra

  Rekordszámú néző volt kíváncsi a Valami Amerika 3-ra

  Herendi Gábor új filmjét, a Valami Amerika harmadik részét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta, ezzel a rendszerváltás óta a második legjobb magyar filmes nyitóhétvégét érte el, megelőzve az Üvegtigris 2 tizenkét évvel ezelőtti eredményét is.

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.