EUR: 323,01 Ft
CHF: 283,85 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiós már nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezhet a baba. Ennek ellenére a pár reméli, hogy komplikációmentesen zajlik majd a szülés.

A huszonegy éves Debóra eredetileg február másodikára lett kiírva, ám Cooky elárulta, hogy az előző heti kontrollvizsgálat alapján akár már a mostani hétvégén vagy legkésőbb a jövő hét elején előbújhat a kis Kevin.
– Úgy tűnik, hogy a kis herceg nem bír várni másodikáig, már nagyon köztünk akar lenni – mondta a műsorvezető, aki reméli, mindvégig ott tud lenni kedvese mellett a nehéz percekben.
– Nem tudom, mire számítsak, egy biztos, én ott leszek bent és támogatni fogom a szerelmem. Ha nem bírom ki a végéig, akkor B-tervnek ott lesz Debi édesanyja a folyosón, és vált majd engem – magyarázta Cooky, aki eredetileg ugyan kislányra vágyott, most már azonban egyáltalán nem bánja, hogy elsőszülött gyermeke fiú lesz, sőt. – Debóra alapvetően kisfiút szeretett volna, így neki minden vágya teljesült. Én kislányra vágytam, de persze már megbarátkoztam a gondolattal, hogy fiam lesz, alig várom, hogy együtt menjünk focizni – mondta.


Debi és a francia rádiós ugyan még csak másfél éve alkotnak egy párt, de bevallásuk szerint nem „becsúszott” a baba: kezdettől egy picivel szerették volna megpecsételni kapcsolatukat.

– Kevin tervbe volt véve, az esküvőn azonban még a mai napig nem gondolkodtunk el. Most minden erőnkkel a baba születésére koncentrálunk, nem törődünk a házassággal. Egyébként is úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban az igazi köteléket a közös gyermek jelenti, nem pedig egy papír. Ettől függetlenül hívő emberként fontosnak és példaértékűnek tartom a házasságot, de a tradicionális eljegyzés és esküvő még várat magára – árulta el a Cooky, aki nagyon büszke szerelmére.


– Debóra nagyon jól viseli a terhességet, a kezdeti rosszullétektől eltekintve soha egy rossz szava, panasza nem volt. Le a kalappal előtte – tette hozzá a műsorvezető, akinek édesanyja már meg is érkezett Budapestre, hogy az első hat hétben a pár segítségére legyen. A nagyszülői támasz jól is jön majd a szülőknek, hisz Cooky nagyon elfoglalt. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy képes lesz összeegyeztetni a munkát és a családot. – Már mindent átgondoltam, bele fog férni az életembe a pici, nem kell miatta feláldoznom semmit. Ha mégis, állok elébe, hisz innentől kezdve ő az első.

forrás: tzv2

 

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.