EUR: 323,69 Ft
CHF: 277,78 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Hetekig őrizte halott gazdiját Zsazsa kutya

Szívszorító! Nem mozdult több hete halott gazdija mellől Zsazsa kutya. A kis négylábúra az újpesti Állat és Természetvédelmi Járőrszolgálat állatvédői találtak rá.

“Tragédiák napja volt. Zsazsa gazdija több hete elhunyt a lakásban. Rendőrség jutott be a lakásba, mert sajnos érezhető nyomai voltak, hogy bent egy halott van” – kezdte a szörnyű történetet az újpesti Állat és Természetvédelmi Járőrszolgálat állvédője a facebookon.


“Zsazsa még ekkor sem tágított a gazditól és bújt a több hete halott gazdihoz.. Azonnal egy gyors fürdésre kerestünk kozmetikát, de sajnos csak a hatodik helyen fogadtak minket(Ani kozmetika) közben a dokink már várt minket melegítő párnával és infúziókkal. Nagyon gyenge, kiszáradás végén volt. Napokig tart a kezelése a kis hűségesnek. Nem szeretnék kitérni arra miért kellett elsőnek lemosni az állatot, de aki utána olvas, hogy egy 3 hetes tetem milyen állapotú és a kutya ezen feküdt tudni fogja!!!(igen volt már aki szerint nem a tisztítás lett volna az első) a kutya szeme az emberi maradványoktól gyulladt be teljesen!!! És a ruháinkról ne essék szó amik a kukában végezték…- írták.


Tragédiák napja volt:( Zsazsa gazdija több hete elhunyt a lakásban:( Rendőrség jutott be a lakásba,mert sajnos érezhető…

Posted by Àllat ès Termèszetvèdelmi Jàrőrszolgálat Újpest on Mittwoch, 3. Januar 2018

A kutyus szerencsére jobban van, nagyon erős és reméljük hogy hamarosan teljesen rendbe jön. Az állatvédők még egy videót is megosztottak róla.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Túl szexi nagyi – Fotók!

  Túl szexi nagyi – Fotók!

  Hosszú szőke hajzuhatag, bomba test – Gina Stewartról azt hihetnénk, hogy egy fiatal modell, aki szexi képeivel szeretne bekerülni a divatszakmába.

 • Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  A 65 éves David Hasselhoff harmadszor is „igába hajtja a fejét”. A Knight Rider és a Baywatch sztárja két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét, a 37 éves Hayley Robertst.

 • Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein.