EUR: 322,97 Ft
CHF: 276,89 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

Horror lett a bizarr szexkaland vége

Az év utolsó napjai nem teltek felhőtlenül annak a ipswichi férfinak, aki péniszgyűrűje fogságába került, ugyanis nem tudta rendeltetésszerűen eltávolítani a szexuális kiegészítőt nemi szervéről, így hát kórházba került.

Ám az orvosok sem tudtak segíteni rajta, ezért kétségbeesésükben a tűzoltókat riasztották. A kiérkező lánglovagokon szintén kifogott az apró eszköz, ezért négy óra elteltével a parancsnokságtól kértek erősítést, akik további két óra próbálkozás után végre sikeresen eltávolították a megszorult péniszgyűrűt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tizenkét újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül

  Tizenkét újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül

  Amerikai tudósok 12 újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül, ezzel a Naprendszer legnagyobb bolygója holdjainak a száma 79-re emelkedett – jelentette be Scott Sheppard, a Carnegie Tudományos Intézet kutatója.

 • Hamis útlevelekkel akartak Németországba repülni a migránsok

  Hamis útlevelekkel akartak Németországba repülni a migránsok

  Az elmúlt három napban a görög rendőrség 48 migránst tartóztatott fel az Égei-tengeri Szantorini, Míkonosz, illetve Rodosz szigetek repülőterein, akik hamis útlevelekkel próbáltak felszállni Németországba, Dániába, Olaszországba, és más közép-európai országokba tartó légijáratokra – közölték a görög hatóságok kedden.

 • Új mérgeskígyó-fajt fedeztek fel Ausztráliában

  Új mérgeskígyó-fajt fedeztek fel Ausztráliában

  Egy eddig ismeretlen mérgeskígyó-fajt fedeztek fel a kutatók az északkelet-ausztráliai Queensland államban, ám a felfedezést beárnyékolja, hogy a helyi bányászat miatt a hüllő talán már most a kihalás szélén áll.