2018. november 18., vasárnap
Jenő

Budapest XV.kerület

Katus-show a Képmás-esten

Kép-más est, Katus Attilával, Kikötő Ifjúsági Sziget
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Változik-e az egészséges sport és egészséges életmód fogalma az idők során? Hogyan követi egy aerobikedző és életmód-tanácsadó a tudomány ezzel kapcsolatos fejlődését? Mi motiválja az élsportolót, az edzőt, és hogyan tud ő motiválni másokat? Működnek-e a jól bevált tippek a családi és baráti körben? Egy életmód-tanácsadó mindig az ajánlások szerint él? Mindezt megtudhatták azok, akik ellátogattak a László Tamás országgyűlési képviselő, korábbi kerületi polgármester kezdeményezésére indított Képmás-est programjára, ahol Katus Attila volt a meghívott vendég.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.

 • Pályaválasztás középfokon

  Pályaválasztás középfokon

  Asztalos, húsipari dolgozó, gázszerelő, magasépítő technikus – mind mind hiányszakma jelenleg hazánkban. Ezekkel, és még 46 mesterséget kínáló oktatási intézménnyel ismerkedhettek meg a kerületi diákok a Ferencvárosi Pályaválasztási Börzén.