EUR: 321,86 Ft
CHF: 281,07 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Luxusbirodalmat épít Chris Hemsworth

Nyolcmillió dollárért, azaz több mint kétmilliárd forintért újíttatja fel otthonát Chris Hemsworth és Elsa Pataky. A Thor-filmek sztárja nagyon ragaszkodik a Byron Bayen található villájukhoz, azonban felesége nem volt megelégedve az egyébként minden luxust kielégítő ingatlannal. A jóképű színész szinte az alapoktól építtette át több mint négyhektáros területen lévő házát, pluszemeletet húzatott fel, ahol kényelmesen elfér három gyermeke, India Rose, Tristan és Sasha. Mellesleg már vadonatúj úszómedence is van a birtokon.

Chris Hemsworth  Credit line: Profimedia, Exclusivepix

and Chris Hemsworth  Credit line: Profimedia, Splash

Elsa Pataky and Chris Hemsworth
Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.