EUR: 311,24 Ft
CHF: 264,95 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Luxusbirodalmat épít Chris Hemsworth

Nyolcmillió dollárért, azaz több mint kétmilliárd forintért újíttatja fel otthonát Chris Hemsworth és Elsa Pataky. A Thor-filmek sztárja nagyon ragaszkodik a Byron Bayen található villájukhoz, azonban felesége nem volt megelégedve az egyébként minden luxust kielégítő ingatlannal. A jóképű színész szinte az alapoktól építtette át több mint négyhektáros területen lévő házát, pluszemeletet húzatott fel, ahol kényelmesen elfér három gyermeke, India Rose, Tristan és Sasha. Mellesleg már vadonatúj úszómedence is van a birtokon.

Chris Hemsworth  Credit line: Profimedia, Exclusivepix

and Chris Hemsworth  Credit line: Profimedia, Splash

Elsa Pataky and Chris Hemsworth
Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.