EUR: 322,32 Ft
CHF: 282,64 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Szívszorító! Ezt üzente a lelőtt Viviennek húga

– Drága nővérkém, itt hagytál minket, nagyon-nagyon szerettünk és örökre a szívünkben maradsz! – ezzel az üzenettel búcsúzott közösségi oldalán el É. Vivientől húga, Brigitta.

Mint ismeretes, szombatról vasárnapra virradó éjjel a 21 éves É. Vivien XVII. kerületi, Újlak utcai albérletébe csengetett be volt szerelme, Cs. Norbert. A férfi kérdés nélkül lelőtte az ajtót kinyitó Dánielt, Vivien új párját, majd miután a lány megpróbált elmenekülni kétéves gyermekével, Laurával, őt is megölte, végül saját magával is megpróbált végezni. A kórházba szállítás közben meg is halt. Bár a fejlövést a 21 éves anyuka túlélte, válságos állapotban szállították kórházba, ahol tegnap délelőtt 11 órakor lekapcsolták az őt életben tartó gépekről. A kórházban édesanyja is ott volt.


A hirado.hu szerint a nyomozás eddigi adatai szerint a 26 éves férfi feltehetően kábítószer hatása alatt volt, amikor elkövette a bűncselekményt, az indíték pedig az lehetett, hogy képtelen volt feldolgozni, hogy egykori barátnője túltette magát kapcsolatukon és újra szerelmes lett. A Lokálnak Vivienék egyik szomszédja elmondta, hogy a rendőrök hétfőn éjjel háromkor fejezték be a kihallgatásokat, és azt is hozzátette, hogy a fiatal családdal csak baj volt a panelházban.

Vivien szülei a Borsnak azt mondták: lányuk új barátjával, Dániellel a munkahelyén ismerkedett meg, de a kapcsolatuk annyira friss volt, hogy még be sem lettek mutatva egymásnak. A kétéves Laurát a Heim Pál Gyermekkórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják.


Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.