EUR: 314,43 Ft
CHF: 278,50 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Szívszorító! Ezt üzente a lelőtt Viviennek húga

– Drága nővérkém, itt hagytál minket, nagyon-nagyon szerettünk és örökre a szívünkben maradsz! – ezzel az üzenettel búcsúzott közösségi oldalán el É. Vivientől húga, Brigitta.

Mint ismeretes, szombatról vasárnapra virradó éjjel a 21 éves É. Vivien XVII. kerületi, Újlak utcai albérletébe csengetett be volt szerelme, Cs. Norbert. A férfi kérdés nélkül lelőtte az ajtót kinyitó Dánielt, Vivien új párját, majd miután a lány megpróbált elmenekülni kétéves gyermekével, Laurával, őt is megölte, végül saját magával is megpróbált végezni. A kórházba szállítás közben meg is halt. Bár a fejlövést a 21 éves anyuka túlélte, válságos állapotban szállították kórházba, ahol tegnap délelőtt 11 órakor lekapcsolták az őt életben tartó gépekről. A kórházban édesanyja is ott volt.


A hirado.hu szerint a nyomozás eddigi adatai szerint a 26 éves férfi feltehetően kábítószer hatása alatt volt, amikor elkövette a bűncselekményt, az indíték pedig az lehetett, hogy képtelen volt feldolgozni, hogy egykori barátnője túltette magát kapcsolatukon és újra szerelmes lett. A Lokálnak Vivienék egyik szomszédja elmondta, hogy a rendőrök hétfőn éjjel háromkor fejezték be a kihallgatásokat, és azt is hozzátette, hogy a fiatal családdal csak baj volt a panelházban.

Vivien szülei a Borsnak azt mondták: lányuk új barátjával, Dániellel a munkahelyén ismerkedett meg, de a kapcsolatuk annyira friss volt, hogy még be sem lettek mutatva egymásnak. A kétéves Laurát a Heim Pál Gyermekkórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják.


Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.