2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Naomi Campbell fiatal rappert csípett fel

Naomi Campbell állítólag újra szerelmes, ráadásul egy nála 12 évvel fiatalabb rapperrel, Skeptával kavar. A The Sun szerint a pár hónapok óta randizik, már külföldre is utaztak együtt. A szerelmeseket egyébként egy közös ismerősük mutatta be egymásnak, miután Skepta elmesélte, hogy számára Naomi az álomnőt testesíti meg.

Fotó: Profimedia, Alamy

Fotó: Profimedia, INSTAR Images

Kapcsolódó Cikkek

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.

 • Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  A Berlini Filmfesztiválon mutogatta szexi combjait Kate Moss húga, Lottie Moss. A 20 éves modellért a világ legnagyobb divatházai versengenek, szakértők szerint éveken belül sikeresebb lehet, mint a nővére, ezt leginkább szexi idomainak és szögletes arcának köszönheti.