EUR: 323,35 Ft
CHF: 277,62 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

Némának tettette magát, végül tényleg megnémult

Gyilkosság miatt emeltek vádat egy kínai férfi ellen, aki egy vita után leszúrta nagybátyját még 2005-ben. A tettes elmenekült és teljesen új életet kezdett.

Megváltoztatta nevét, újra megházasodott, sőt, még gyerekei is születtek. 12 év után egy ellenőrzés során kiderült, hogy nincsenek papírjai, ezért letartóztatták, ezután pedig hamar kiderült, hogy gyilkosságért körözik. Hogy minél kisebb esélye legyen annak, hogy elszólja magát, némának tettette magát egy évtizeden keresztül, ennek pedig az lett a következménye, hogy hangszálai elsorvadtak, így tényleg megnémult.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton

  Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton

  Elmaradtak a júliusban várt tömegegek a horvát tengerparton: a hónap elejétől 15-ig a vendégéjszakák száma egy százalékkal nőtt, míg belföldi és külföldi vendég száma három százalékkal csökkent a tavalyi azonos időszakhoz viszonyítva – írta a Vecernji List című horvát napilap kedden.

 • Elkezdődött Macedónia uniós csatlakozásának előkészítése

  Elkezdődött Macedónia uniós csatlakozásának előkészítése

  Macedónia és az Európai Unió között a jövő év júniusában kezdődhetnek meg a hivatalos csatlakozási tárgyalások, az előkészítő folyamat pedig már most megkezdődött – jelentette ki Zoran Zaev macedón kormányfő kedden Szkopjéban miután tárgyalást folytatott Johannes Hahn uniós bővítési biztossal.

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.