EUR: 321,02 Ft
CHF: 282,34 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Sport

Okostelefonban bámulta vérző fejét Ronaldo

Vérző fejjel vonult le a pályáról vasárnap Cristiano Ronaldo a Real Madrid–Deportivo la Coruna, 7-1-re végződő spanyol bajnoki meccs lefújása előtt négy perccel. Fabian Schär rúgta fejbe, miközben a portugál éppen gólt fejelt.

Hazai pályán tartott erődemonstrációt a Real Madrid: 7-1-es győzelmével gyakorlatilag eltaposta a kieső helyen tanyázó Deportivo la Coruna csapatát. Cristiano Ronaldo két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a sikerből, azonban nem teljesítménye miatt került ismét a címlapokra.


A 84. percben Lucas Vázquez adta be a labdát a tizenhatos területére, és Ronaldo bele is vetődött a lövésbe – ezzel megszerezve második gólját –, de nem csupán a labdát találta el a fejével, hanem Fabian Schär magasra emelt lábát is. A szemöldökéből rögtön elkezdett ömleni a vér. A Real orvosi stábja berohant a pályára, a portugál pedig miután talpra állt, kért egy okostelefont, hogy megnézhesse magát.

Az eset után Ronaldo nem ment vissza pályára, és mivel Zinédine Zidane-nak már nem volt több cseréje, a Királyi Gárda tíz emberrel fejezte be a mérkőzést.

Az ötszörös aranylabdás támadó december 9-én talált be utoljára és a Real Madridnak ez volt az idén az első győzelme. A csapat mindössze negyedik helyen áll a spanyol bajnokság tabelláján.

 EPA/Juan Carlos Hidalgo

Kapcsolódó Cikkek

 • Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

  Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

  A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra legyőzte a csoportgyőztes és feljutott finn csapatot a Nemzetek Ligája C divíziójában, sikerével pedig csoportja második helyén zárt.

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.