EUR: 311,85 Ft
CHF: 269,98 Ft
2018. február 21., szerda
Eleonóra

Belföld

Összefestékezték az ÁSZ épületét Gulyás Mártonék

A mai nap folyamán indították akciójukat festékes palackkal Soros fizetett provokátorai Gulyás Mártonék, összefestékezték az ÁSZ épületét.

Az Állami Számvevőszék belvárosi épületét vették célpontba Gulyásék, az akciót a Slejm facebook oldalán élő videóval közvetítettek is.


Ne legyen az, hogy az állami intézményeket a hatalom birtokosai kényük és kedvük szerint használhassák fel – vezette fel Gulyás Márton aktivista a Slejm élő videós bejelentkezését szerdán.

A gyakorlott festék dobáló provokátor ezúttal narancssárga festékkel öntötte le az ÁSZ épületének külső falát, amit még rendőri  jelenlét során sem hagyott abba, végül a szervek lefogták és arrébb vitték, majd elkobozták tőle a festékes palackot.

Kaptak a falak, az üvegfelületek, mintegy 20-30 méter hosszan. Ha jól láttuk, még a rendőrök ruházata is szennyeződött.  „Orbán markában az ÁSZ” feliratú molinók is kikerültek. A járdát szalagkordonnal kerítették el a rendőrök. Gulyás vezetésével többek között azt skandálta a 10-20 fős anarchista „tömeg” – írja a Pesti Srácok.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Luxus nélkül él a lottómilliomos

  Luxus nélkül él a lottómilliomos

  Vége a fényűzésnek, luxus nélkül él az Andraschek házaspár. A hajléktalanból lett lottómilliomos família mára már hétköznapi életet él, és minden fillér kiadásra odafigyel.

 • Felfüggesztették a kutyába bokszoló rendőrt

  Felfüggesztették a kutyába bokszoló rendőrt

  Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a rendőrt, aki brutálisan bánt egy kutyával. Az erről szóló videó, melyet Dányban vettek fel, hétfőn került ki a legnagyobb közösségi oldalra, és tegnap délutánig már több mint százezren látták.

 • Évi tízezer migránst erőltetne ránk Brüsszel

  Évi tízezer migránst erőltetne ránk Brüsszel

  Több mint tízezer migránst kellene befogadnia Magyarországnak évente egy új európai szakértői javaslat alapján. Ráadásul válsághelyzet esetén kötelezővé válna a migráció terhe alatt álló államok “megsegítése”, ami gyakorlatilag tömeges menekült áradatot jelentene hazánknak.