EUR: 323,32 Ft
CHF: 286,30 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Összefestékezték az ÁSZ épületét Gulyás Mártonék

A mai nap folyamán indították akciójukat festékes palackkal Soros fizetett provokátorai Gulyás Mártonék, összefestékezték az ÁSZ épületét.

Az Állami Számvevőszék belvárosi épületét vették célpontba Gulyásék, az akciót a Slejm facebook oldalán élő videóval közvetítettek is.


Ne legyen az, hogy az állami intézményeket a hatalom birtokosai kényük és kedvük szerint használhassák fel – vezette fel Gulyás Márton aktivista a Slejm élő videós bejelentkezését szerdán.

A gyakorlott festék dobáló provokátor ezúttal narancssárga festékkel öntötte le az ÁSZ épületének külső falát, amit még rendőri  jelenlét során sem hagyott abba, végül a szervek lefogták és arrébb vitték, majd elkobozták tőle a festékes palackot.

Kaptak a falak, az üvegfelületek, mintegy 20-30 méter hosszan. Ha jól láttuk, még a rendőrök ruházata is szennyeződött.  „Orbán markában az ÁSZ” feliratú molinók is kikerültek. A járdát szalagkordonnal kerítették el a rendőrök. Gulyás vezetésével többek között azt skandálta a 10-20 fős anarchista „tömeg” – írja a Pesti Srácok.hu

Kapcsolódó Cikkek