EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Pasipéntek: Nikolaj, a szexi királyölő

Ha kell, szőke herceg, ha kell, kitetovált rosszfiú – a 47 éves dán színészt, Nikolaj Coster-Waldaut nők milliói imádják. A világsikert a Trónok harca hozta meg számára, ahol Jaime Lannistert alakítja, akit Királyölőnek is neveznek.
– Mit nem lehet szeretni Jaime-ben? Színészként kívánni sem tudnék jobb szerepet – mondta korábban a szereppel kapcsolatban. Felesége grönlandi és van két lányuk, a 17 éves Filippa és a 14 éves Safina.

Nikolaj Coster-Waldau fotó: Profimedia, Planet

Nikolaj Coster-Waldau fotó: Profimedia, Splash

Nikolaj A góré című filmben  fotó: Profimedia, Landmark

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.