2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Pécsi Ildikó alig várja, hogy újra nagymama legyen

Pécsi Ildikóról és családjáról hosszú hónapok óta csak elkeserítő híreket hallhattunk. A művésznő, ha épp nem fia exnejével, Pártos Csillával pereskedett, a saját és a férje egészségügyi állapota miatt aggódhatott. Most azonban határtalan a boldogsága: unokája születik. 

Hosszú hónapok szomorúsága után újra tud mosolyogni Pécsi Ildikó. A színésznő alig várja, hogy megszülessen az unokája és újra nagymama legyen. Mint ismert, a művésznő fia, Szűcs Csaba és Pártos Csilla többéves vívódás után három évvel ezelőtt mondta ki hivatalosan a válást, ám a családban azóta sincs béke. Szinte nem volt olyan hónap, hogy a családnak ne kellett volna bíróságra mennie, ugyanis a rokontartási per mellett a vagyonmegosztásban sem sikerült megegyezniük. Az évek óta tartó viszály miatt Ildikó és unokája, Csabika fokozatosan eltávolodtak egymástól, olyannyira, hogy évek óta nem beszélnek.


– Bár Ildikó és férje egészségi állapota rendkívül megromlott, nagyon sok erőt ad nekik az újabb unoka érkezése, hiszen a nagyobbikat évek óta nem látták. Csaba is nagyon boldog, hogy ismét családot alapíthat, a párjával ugyanis nagyon harmonikus a kapcsolatuk – mondta el a Star magazinnak egy ismerős. Korábban a Storynak a tizenkilenc éves unoka is nyilatkozott:

– Az, hogy nem keresem a nagyszüleimet, nem bosszú, nem harag vagy rosszindulat, egyszerűen elfogyott a kapcsolatunk – mondta, majd hozzátette: ha nagyszülei hívnák, mert találkozni szeretnének vele, rajta nem múlik, de ilyen megkeresés nem érkezett.


Ma már nehéz elképzelni, de a színésznő és Csabi közötti kapcsolat egykor példaértékű volt, hiszen nem sok nagymama mondhatja el magáról, hogy könyvet írt vagy épp gyerekparadicsomot épített unokájának a kertben. Ildikó viszont ilyen nagymama volt, és talán lesz a jövőben is, ha fia új kapcsolatából megszületik második unokája, akiről egyelőre nagyon szűkszavúan nyilatkozott a színésznő.

– Falusi lányként nőttem fel, így nagyon babonás vagyok. Egyelőre nem beszélek erről, de hamarosan érkezik a gólya. Óriási ajándék lenne az élettől, ha még egyszer átélhetném az unokázást – mondta a Blikknek Ildikó.

Ennyi családi dráma és megrázkódtatás után a színésznő joggal vágyik a boldogságra, és a kis unoka talán elég erőt ad majd nekik az újrakezdéshez és az évekkel ezelőtt romba dőlt család újraépítéséhez.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.