EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,34 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Belföld

“Addig b…lak, amíg szét nem durran az édes kis pi…d!” – üzente a tűzoltóparancsnok

Azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól az egyik megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőjét a BM országos katasztrófavédelmi főigazgatója. A lánglovagok.hu egy obszcén tartalmú Viber-üzenetet közölt, amelyet egy – korábban az érintett katasztrófavédelmi szervnél dolgozó – fiatal nő juttatott el hozzájuk.

A lánglovagok portál szerint a huszonéves hölgy szexuális kapcsolatot folytatott a megyei igazgatóval, akiről azonban kiderült, hogy nemcsak ezzel a nővel, hanem másokkal is viszonyba keveredett.


„B. elmondása szerint munkaidőben rendszeres volt a tipi-tapi, obszcén igazgatói megnyilvánulás, egy alkalommal munkaidőben még szexeltek is az egyik irodában. A kapcsolatnak végül tavaly októberben vetett véget a lány, majd felmondott. Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat” – írta a lánglovagok.hu.

A portál szerint a nő levélben értesítette a történtekről az OKF vezetését.


– A levél kézhezvételét követően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul lépéseket tett. A súlyosan etikátlan viselkedés miatt megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki a holnapi naptól távozik a katasztrófavédelemtől – tájékoztatta lapunkat Hajdu Márton tűzoltó alezredes, szóvivő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.