2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Pocak és beszólás a Golden Globe-on

Idén 75. alkalommal rendezték meg a Golden Globe-díjátadót Hollywoodban. A helyi idő szerint vasárnap este zajló rangos esemény középpontjában az elmúlt három hónap szexuális zaklatási botrányai álltak, ezért mindenki feketében érkezett. A komor hangulat ellenére is volt néhány vicces, megható vagy éppen kínos pillanat, amelyeket egy darabig még biztosan emlegetni fogunk.

Az est sztárja egyértelműen Oprah Winfrey volt, mivel első fekete nőként megkapta a Cecil B. DeMille-életműdíjat, amellyel a feltörekvő fiatal lányoknak kíván példát mutatni. Oprah mellett Nicole Kidman is felhívta a figyelmet a női egyenjogúság fontosságára, ám mind közül Natalie Portman volt a legbátrabb, hiszen szabályosan beszólt a Golden Globe-nak, miközben Ron Howarddal karöltve átadta a legjobb rendezőnek járó díjat. „És akkor nézzük a kategória összes férfi jelöltjét” – utalt Portman arra, hogy a jelöltek között egy nő sem szerepelt.


A győztes, Guillermo Del Toro örömét azonban ez sem csorbította, sőt! A köszönőbeszédét lezáró zenét is elhallgattatta, mondván: huszonöt éve várt erre a pillanatra, hadd beszéljen még egy percet. A nők amellett, hogy kiálltak saját jogaikért, bájaikat sem féltek megmutatni, szinte kivétel nélkül sokat sejtető fekete ruhát öltöttek. Angelina Jolie például egy áttetsző ruhával emelte ki dekoltázsát, míg Penélope Cruz egy csipkecsodában tündökölt.

Cathrine Zeta-Jones is villantós estélyiben jött, ám férje helyett ezúttal testvérével érkezett. „A mai gálára a testvérem kísért el, mert a férjem New Yorkban maradt a gyerekekkel” – nyilatkozta az E! csatornának a színésznő, akihez a gála egyik legmeghatóbb pillanata köthető, hiszen 101 éves apósa, Kirk Douglas kísérte fel a színpadra. Az összes sztár közül azonban Miranda Kerr tűnt a legboldogabbnak: egyre gömbölyödő pocakját büszkén mutogatta a kameráknak.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.