EUR: 311,13 Ft
CHF: 264,97 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Sport

Ronaldo hátat fordít a Realnak?

Szenzációs hírrel indította az új évet a Sun. Az angol napilap szerint Cristiano Ronaldo visszatér a Manchester Unitedhez. A Real Madrid sztárja iskolát keresett hétéves fiának és – állítólag – több lakást is megnézett Angliában.

A lakáskeresésből talán még korai messzemenő következtetéseket levonni, hiszen Ronaldo Manchester helyett a fővárosban, Londonban nézett szét a napokban. Annyi azonban bizonyos, hogy a 32 éves, ötszörös aranylabdás futballista a méregdrága Thomas’s Battersea magániskolát szemelte ki legidősebb, hétéves fia számára. Azt az intézményt, ahová királyi sarjak – szeptemberben például Vilmos herceg íratta be a fiát – és anyagilag jól eleresztett hírességek járatják csemetéiket. Nem csoda, hiszen 18 ezer fontot (kb. 6,3 millió forint) kell fizetniük évente a szülőknek.

Ronaldo egyébként 2009-ben éppen a Unitedből igazolt át a Realhoz, rekordot jelentő, közel 80 millió fontért (kb. 28 milliárd forint), és visszatérése azért kerülhetett szóba, mert tavaly meggyűlt a baja a spanyol adóhatóságokkal, majd hírbe hozták a PSG-vel. Ráadásul CR7 32 éves kora ellenére kész újabb csúcsokat meghódítani.

– Még mindig remekül érzem magam – nyilatkozta Ronaldo, amikor a koráról faggatták. – Nálam sokkal fiatalabbak sorozatosan megsérülnek, mert nem törődnek a testükkel. Én még mindig erőtől duzzadok és örömömet lelem a játékban. Tavaly zártam a legjobb évemet, öt nagy trófeát nyertünk a Reallal, szóval a korom nem igazán számít.


EPA/RODRIGO JIMENENZ

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolint meglepte vb-ezüstérme

  Liu Shaolint meglepte vb-ezüstérme

  Liu Shaolin Sándor ezüstérmet szerzett  a montreali rövidpályás gyorskorcsolya-vb zárónapján összetettben. A legjobb nyolcat felvonultató 3000 méteres szuperdöntőben a szerencse is mellészegődött, hiszen a hajrában összeakadt a két esélyesebb dél-koreai, egyikük utolsó lett, másikukat pedig kizárták.

 • Ronaldo megszerezte 50. mesterhármasát

  Ronaldo megszerezte 50. mesterhármasát

  Cristiano Ronaldo megszerezte karrierje 50. mesterhármasát a Girona ellen 6-3-ra megnyert bajnoki mérkőzésen. Ami a számokat illeti: 34-et szerzett a La Ligában, 7-et a Bajnokok Ligájában, 4-et vb-selejtezőkön, 2-öt a Király Kupában és egyet-egyet a Premier League-ben, a Klub vb-n, illetve az Eb-selejtezőkön.

 • Neymar visszavágyik Barcelonába

  Neymar visszavágyik Barcelonába

  Neymar állítólag már megbánta, hogy a PSG kedvért otthagyta Barcelonát. A sérülése utáni három hónapos rehabilitációja közben a brazil futballista tovább gyarapította vétkeit: új frizurával lepte meg a szurkolókat.