2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

Siketen és vakon járja a világot a brit férfi

A dél-angliai Tony Giles tízéves korában vakult meg teljesen, és 80 százalékos hallássérült. Érzékszervei nagy része nem működik, de ez mégsem tartja vissza a férfit attól, hogy utazzon és élvezze az életet.

A kizárólag hallókészülék segítségével halló férfi 2000 óta már a hét kontinens 125 országában járt. Az első utazása után jött rá, hogy képes egyedül is útra kelni, és azóta semmi sem tartja vissza attól, hogy elefánton lovagoljon, ráüljön egy krokodilra vagy a helyi gasztronómiát élvezze.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.