EUR: 321,01 Ft
CHF: 282,38 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Sport

Super Bowl: az Eagles vár a Patriotsra

Folyamatosan érkeztek a hírek, hogy Tom Brady, a New England Patriots legendája sérült, azonban a Jacksonville Jaguars elleni főcsoportdöntőben ez egyáltalán nem látszott. A címvédő csapat 24-20-ra győzte le a Jaguarst. A másik főcsoport döntőjében a Philadelphia Eagles és a Minnesota Vikings találkozott, és előbbi együttes sima, 38-7-es győzelmet aratott. Az Eagles 2005 után most jutott be ismét a döntőbe, érdekesség, hogy akkor is a Patriots volt az ellenfél (illetve a győztes). Ez volt Tom Brady harmadik bajnoki címe. Ha február negyedikén a Patriots győz, Brady hat gyűrűjével minden idők legsikeresebb amerikai futballistája lesz.

EPA/JOHN CETRINO

Kapcsolódó Cikkek

 • Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

  Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

  A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra legyőzte a csoportgyőztes és feljutott finn csapatot a Nemzetek Ligája C divíziójában, sikerével pedig csoportja második helyén zárt.

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.