EUR: 319,83 Ft
CHF: 274,88 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Sport

Super Bowl: az Eagles vár a Patriotsra

Folyamatosan érkeztek a hírek, hogy Tom Brady, a New England Patriots legendája sérült, azonban a Jacksonville Jaguars elleni főcsoportdöntőben ez egyáltalán nem látszott. A címvédő csapat 24-20-ra győzte le a Jaguarst. A másik főcsoport döntőjében a Philadelphia Eagles és a Minnesota Vikings találkozott, és előbbi együttes sima, 38-7-es győzelmet aratott. Az Eagles 2005 után most jutott be ismét a döntőbe, érdekesség, hogy akkor is a Patriots volt az ellenfél (illetve a győztes). Ez volt Tom Brady harmadik bajnoki címe. Ha február negyedikén a Patriots győz, Brady hat gyűrűjével minden idők legsikeresebb amerikai futballistája lesz.

EPA/JOHN CETRINO

Kapcsolódó Cikkek

 • Higgadtság és szenvedély

  Higgadtság és szenvedély

  A kispadokra is érdemes lesz figyelni a Bajnokok Ligája-döntőben. Zinédine Zidane, a Real Madrid mestere játékosként és edzőként is megnyerte már a serleget, míg Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere eddig csak az ellenfelek kezében látta azt.

 • Nikolics klubtársa lesz Torres

  Nikolics klubtársa lesz Torres

  Fernando Torres, a nevelőegyesületétől, az Atlético Madridtól a napokban elköszönt világbajnok spanyol labdarúgó az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben folytathatja.

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.