EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Szektatagok voltak a gyilkos szülők?

Kiderült, miért ölte meg saját gyermekét, majd végzett magával még tavaly szeptemberben B. László és felesége, Beáta Hajdúszoboszlón – írja a Bors. Mint ismert: a 45 éves férfi és 6 éves fia, B. Kristóf Milán holttestére Hajdúszovát közelében, egy erdős területen találtak rá, míg a 42 éves feleség saját lakásukban vetett véget életének. A szülők öngyilkosságot követtek el, a gyermek gyilkosság áldozata lett. A szoboszlóiak értetlenül álltak az eset előtt, a rendezett körülmények között élő család életében semmi nem jelezte előre a közelgő tragédiát.

A Bors viszont most B.-ék egyik családi ismerősétől úgy értesült, hogy László és Beáta egy szektához csatlakozott, és rettegtek attól, hogy eljön az apokalipszis.


 

– A gyilkosság előtt pár nappal látták Lacit az egyik vasútállomáson magából kikelve ordítani, hogy jön a világvége. Másnap megborotválkozott, elegánsan felöltözött, elvitte fiát az évnyitóra, majd feleségével együtt kimentek az erdőbe, és végeztek Milánkával – mesélte a Borsnak a családi barát. A lap szerint a nő hazament, miután a kisfiút megmérgezték. Az apa a helyszín közelében akasztotta fel magát, a nő pár nappal később otthon vetett véget életének.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek