EUR: 322,62 Ft
CHF: 279,20 Ft
2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld

Szektatagok voltak a gyilkos szülők?

Kiderült, miért ölte meg saját gyermekét, majd végzett magával még tavaly szeptemberben B. László és felesége, Beáta Hajdúszoboszlón – írja a Bors. Mint ismert: a 45 éves férfi és 6 éves fia, B. Kristóf Milán holttestére Hajdúszovát közelében, egy erdős területen találtak rá, míg a 42 éves feleség saját lakásukban vetett véget életének. A szülők öngyilkosságot követtek el, a gyermek gyilkosság áldozata lett. A szoboszlóiak értetlenül álltak az eset előtt, a rendezett körülmények között élő család életében semmi nem jelezte előre a közelgő tragédiát.

A Bors viszont most B.-ék egyik családi ismerősétől úgy értesült, hogy László és Beáta egy szektához csatlakozott, és rettegtek attól, hogy eljön az apokalipszis.


 

– A gyilkosság előtt pár nappal látták Lacit az egyik vasútállomáson magából kikelve ordítani, hogy jön a világvége. Másnap megborotválkozott, elegánsan felöltözött, elvitte fiát az évnyitóra, majd feleségével együtt kimentek az erdőbe, és végeztek Milánkával – mesélte a Borsnak a családi barát. A lap szerint a nő hazament, miután a kisfiút megmérgezték. Az apa a helyszín közelében akasztotta fel magát, a nő pár nappal később otthon vetett véget életének.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  A kormány 2022-ig 4000 milliárd forintot fordít közúti és vasúti fejlesztésekre az ország logisztikai pozíciójának erősítése érdekében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a V4 elnökség keretén belül rendezett V4 Logisztikai Fórumon.

 • Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban.

 • Rétvári Bence: Egyre kevésbé megterhelőek a lakhatási költségek

  Rétvári Bence: Egyre kevésbé megterhelőek a lakhatási költségek

  A legfrissebb Eurostat-adatok szerint 2012 óta 15-ről 9 százalék alá csökkent azon magyar háztartások aránya, ahol a lakhatás költségei a teljes bevétel több mint 40 százalékát teszik ki – nyilatkozta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-nek.