EUR: 312,22 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra

Szexi szilveszter: pucéran várták az újévet a sztárok

Szilveszter éjszakája az önfeledt bulizásról, az óév elbúcsúztatásáról szól. Szexi hírességeink egészen sajátos módon, meztelenül, alsóneműben vagy óriási dekoltázzsal intettek búcsút 2017-nek. Mihalik Enikő egy korláton ülve, meztelenül kívánt mindenkinek boldog új évet. Palvin Barbi egy alsóneműs összeállítással készült szilveszterre, de már december közepén is egy pamlagon fekve melegített az ünnepekre. Emily Ratajkowski a tőle megszokott módon szexi dekoltázzsal üzent rajongóinak, karácsonykor pedig formás fenekével okozott boldog pillanatokat követőinek.

Fotó: instagram

Emily Ratajkowski Profimedia, SIPA USA

Fotó: insagram

Korábban is megmutatta magát Enikő Mihalik Enikő: Fotó. Instagram

Mihalik Enikő Fotó: instagram

Palvin Barbi Fotó: instagram

Palvin Barbi Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.