EUR: 324,64 Ft
CHF: 279,34 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

Szurkolók gyalázták az angol focista halott kisfiát

Csúnyán elvetették a sulykot a West Ham-szurkolók a West Bromwich Albion elleni hazai meccsen. A drukkerek a vendégek középpályása, Jake Livermore halott gyerekét szidalmazták, amit a futballista nem is hagyott szó nélkül.

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le a West Ham–West Bromwich Albion, 2-1-re végződő Premier League-mérkőzésen. Miután a vendégek lecserélték középpályásukat, Jake Livermore-t, az felrontott a lelátóra a szurkolók közé. Csak azért nem tört ki tömegverekedés, mert a biztonsági emberek közbeléptek, most azonban kiderült, hogy mitől borult el Livermore agya.


A WBA közleményben jelentette be, hogy a 28 éves angol válogatott futballista azért ment fel a nézők közé, mert azok megjegyzéseket tettek 2014-ben elhunyt újszülött fiára, Jake Juniorra.

– Minden normális gondolkodású futballszerető egyetért abban, hogy érthető volt a játékos reakciója, amely egyébként nem torkollott tettlegességbe. Jake élvezi a klub támogatását, illetve ezzel a közleménnyel befejezettnek tekinti az ügyet – írják.

A West Ham egyébként azóta azonosította az egyik gyalázkodó szurkolót és vélhetően egy életre kitiltják a London Stadiumból.

Livermore-t annyira megviselte a tragédia, hogy kokainfüggő lett, ezért kétéves eltiltással fenyegették, azonban az FA úgy döntött, nem bünteti a játékost.

– Összetörtem. Nem tudtam feldolgozni a fiam halálát, túl nagy volt a nyomás. A drogozás irreleváns, azért csináltam, mert megnyugtatott – nyilatkozta a középpályás a Daily Mailnek 2016-ban.

 Profimedia, Zuma Press – News

Kapcsolódó Cikkek

 • Hazaigazolt Tajti Mátyás

  Hazaigazolt Tajti Mátyás

  A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

 • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.

 • Ez a vb álomcsapata

  Ez a vb álomcsapata

  Kihirdette a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a szurkolók világbajnoki álomcsapatát. Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy ez az összeállítás inkább érzelmi, mint szakmai alapon jött létre, hiszen három brazil labdarúgó is helyet kapott a keretben és Cristiano Ronaldo is be lett válogatva.