EUR: 317,87 Ft
CHF: 272,27 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Sport

Valverde az egekig magasztalja Messit

Mint tudjuk az FC Barcelona 5-0-ra legyőzte a Betis csapatát a hétvégén, a meccs után pedig a katalánok edzője, Ernesto Valverde mondott a szép szavakat Lionel Messire.

Ernesto Valverde szerint Lionel Messi a történelem legjobb futballistája. A Barcelona edzője a Betis utáni 5-0-ra megnyert meccsen nyilatkozott az argentin zseniről.


– Élveznünk kell a játékát, hiszen az a megtiszteltetés ért minket, hogy az ő érájában élhetünk. Mielőtt a Barcelonaba szerződtem én is szenvedtem miatta, tudom milyen érzés ellene játszani, de most már élvezem. Ő a legjobb játékos, soha senki nem tudja majd utolérni – fogalmazott az 53 éves mester.

Az ötszörös aranylabdás Messi a Betis ellen két gólt és egy gólpasszt tudott felmutatni, és nem csak Valverde méltatta. A sevillai alakulat csapatkapitánya, Joaquín is megszólalt a meccs után.
– Az edzőnk az elmúlt egy hétben azzal volt elfoglalva, hogy kitaláljon valamit Messi ellen. Minden tisztelettel mondom, nem sikerült. Nézzük csak meg, két gólt lőtt és egy gólpasszt adott. Nincs ember a világon, aki meg tudná állítani. A történelem legjobbja, ez nem vitás – mondta.
Messi jelen pillanatban 19 góllal vezeti a La Liga góllövő listáját, és az összes sorozatot figyelembe véve már 25 gólnál jár.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.

 • Pogba Mekkába zarándokolt

  Pogba Mekkába zarándokolt

  Mekkába zarándokolt Paul Pogba. A világ legdrágább futballistája tavaly már járt a muszlimok szent helyén, és Allahnak is megköszönte, hogy a Manchester Unitedben játszhat.

 • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.