EUR: 321,69 Ft
CHF: 283,91 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Sport

Videóbíró segít az oroszországi vb-n

Videóbíró segíti a játékvezetők munkáját a nyári, oroszországi futball-vb-n. Alkalmazása annyira biztos, hogy már a szponzort keresik, akinek az emblémáját a visszajátszásnál lehet majd látni. 

Gianni Infantino FIFA-elnök régóta szorgalmazza a bevezetését, míg az angol szövetség szerint a tesztidőszak tapasztalataiból arra lehet következtetni, hogy nem szabad túl gyakran alkalmazni a technológiát, illetve a használatához egységes nemzetközi szabályozásra lenne szükség. A videobírót 13 országban tesztelték, használják az olasz és a német élvonalban, valamint bevetették a tavalyi Konföderációs Kupán és a klubvilágbajnokságon is. Az igazán nagy próba a vb lesz, Oroszországban kiderül, éles helyzetben mire képes a rendszer.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő helyzetek az X-Trialon

  Elképesztő helyzetek az X-Trialon

  2019 január 20-án ismét Magyarországra érkezik a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság. Ez alkalommal a több szakaszból álló X-Trial motorverseny első futamát rendezik meg Budapesten – majd Barcelona, Marseille, Moszkva és Costa Rica állomások következnek.

 • Hazatér a Vidi

  Hazatér a Vidi

  Három év után hazatér a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő MOL Vidi FC, amelynek megújult stadionját az Újpest elleni szerdai bajnoki mérkőzéssel avatják fel.

 • Kiröhögték egymást Pacquiaóék

  Kiröhögték egymást Pacquiaóék

  Manny Pacquiao röhögőgörcsöt kapott, amikor farkasszemet nézett Adrian Bronerrel. A két öklöző január 19-én Las Vegasban találkozik a ringben, amikor is a WBA váltósúlyú vb-övéért harcolnak.