EUR: 312,65 Ft
CHF: 261,79 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Külföld

Hat hónap után találták meg Rapunzelt

Hat hónap elteltével, Frankfurthoz közeli otthonától több mint 300 kilométerre, Zürich mellett találtak meg egy eltűnt német juhászkutyát.

Már teljesen reménytelennek tűnt, hogy valaha újra látják gazdái Rapunzelt, a nyolcéves német juhászkutyát, azonban szombat hajnalban mentősök csodával határos módon rátaláltak egy Zürich melletti országút mentén. Az állat súlyosan megsérült és ki volt hűlve. A mentősök a chipje alapján azonosították, és kiderült, hogy a kutya eltűnését tavaly augusztus 15-én jelentették be, több mint 300 kilométerre a mostani helyszíntől. A két mentős takarókba csavarva beszállította a kutyát egy állatkórházba. Az orvosok szerint jó esély van arra, hogy a bátor Rapunzel hamarosan újra élvezheti gazdái társaságát.

/Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Megkezdődött Radovan Karadzic fellebbviteli tárgyalása

    Megkezdődött Radovan Karadzic fellebbviteli tárgyalása

    Ítélete hatályon kívül helyezését kérte hétfőn kezdődött fellebbviteli tárgyalásán Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnök az ENSZ nemzetközi törvényszéki mechanizmusától (MICT), amely megbízatásának lejárta után átvette a hágai Nemzetközi Törvényszék fennmaradó ügyeit.

  • Milos Forman előtt tisztelegnek

    Milos Forman előtt tisztelegnek

    Milos Forman, a 86 éves korában, április 13-án elhunyt világhírű cseh származású amerikai rendező életműve előtt tiszteleg az idei nemzetközi filmfesztivál Karlovy Varyban – közölte Jirí Bartoska, a fesztivál elnöke hétfőn Prágában sajtótájékoztatón.