EUR: 323,02 Ft
CHF: 282,97 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Belföld

A Dal 2018, Gasztroangyal és Tök az adu a közmédia hétvégi műsorán

Folytatódik az ország legnépszerűbb gasztronómiai műsora, a Gasztroangyal. Újra műsoron A Dal 2018, ahol Magyarország legjobb dalát keressük a nézőkkel. Családi film kicsiknek és nagyoknak, Gobbi Hilda a klasszikusok kedvelőinek, MR2 Szimfonik a rajongóknak és Shakespeare a magaskultúra fogyasztóinak szól ezen a hétvégén a közmédia csatornáin. De lerántjuk a leplet A gerinctelenek világáról is.

Szombaton a Gasztroangyal 17 órától várja a nézőket a Dunán. A műsor készítői ezúttal édes körútra indulnak, amelyben Marcsi annak néz utána, hogyan inspirálják napjaink cukrászait a nagymamáktól fennmaradt receptek és ízek. Szó lesz régi süteményekről, fenséges forró csokiról és a puncskészítésről is. A Dal 2018 első elődöntőjét 20.30-tól követhetik figyelemmel a nemzeti főadó nézői, ahol eldől, hogy mely dalok jutnak a döntőbe, ahol kiderül, hogy kié lesz Magyarország legjobb dala. Ízőrzők címmel 19.20-tól láthatnak gasztronómiai műsort a Duna World nézői. Az aktuális részben a hagyományos szerb ételek kerülnek terítékre.


A Bibi és Tina című német családi filmet 18.10-től tűzi műsorára az M2 gyerekcsatorna. Az M2 Petőfi TV az MR2 Szimfonik+ a Müpából új részében 22.45-től ezúttal a Brains koncertfilmjével készül.

Tök az adu címmel 1966-os tévéjátékot láthatnak 23.30-tól az M3 nézői Gobbi Hilda, Avar István és Garas Dezső főszereplésével. A Shakespeare’s Globe – Szentivánéji álom 2014-es angol színházi felvonást 20.45-től követhetik nyomon az M5 oktatási, kulturális, ismeretterjesztő csatorna nézői.


Vasárnap érkezik a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő újabb epizódja. Ezúttal Szigetköz-Győr-Pannonhalma és Bük térségének csapatai mérik össze tudásukat a Dunán 19.40-kor kezdődő műsorban. Öt kontinens címmel folytatódik a szórványban élő magyarság magazinműsora 18.55-től a Duna World csatornán.

Szerencsés János kalandjait az M2 ajánlja kicsik és nagyok figyelmébe 15.35-től. Megérzés címmel pedig izgalmas filmet láthatnak Sandra Bullock főszereplésével az M2 Petőfi TV nézői a csatorna vasárnap esti filmklubjában 21.10-től.

Egymilliárd évvel a világvége előtt címmel 1982-es magyar tévéjátékot tűz műsorára az M3 22 órától. Az Élet a növények között – A gerinctelenek világa című angol ismeretterjesztő sorozat következő részét pedig 23.10-től láthatják az M5 nézői. A műsor készítői lenyűgöző felvételekkel mutatják be a selyemszövés technikáját.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fontos, hogy tudjunk gazdálkodni a pénzzel

    Fontos, hogy tudjunk gazdálkodni a pénzzel

    A pénzzel való felelős gazdálkodás egy életen át tartó tanulást jelent – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter hétfőn Debrecenben, amikor az egyetem gazdálkodástudományi karán átadta az országos Fintelligence Pénzügyi Edukációs Hálózat legújabb tagját, az egyetem és az Erste Bank közös finanszírozásában kialakított pénzügyi labort (Fintelligence Lab).

  • Az ember tragédiája újra Vörösmarty Színház színpadán!

    Az ember tragédiája újra Vörösmarty Színház színpadán!

    Az ember tragédiája 1. címmel mutatja be december 1-jén a székesfehérvári Vörösmarty Színház Madách Imre drámai költeményét, amelyet a társulat művészeti vezetői, Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Horváth Csaba és Szikora János igazgató közösen állítanak színpadra.