2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

A Fidesz üdvözli a kormány álláspontját az ENSZ migránscsomagja ügyében

A Fidesz szerint kísérteties a párhuzam az ENSZ készülő migránscsomagja és a Soros terv között, ezért a nagyobbik kormánypárt üdvözli, hogy a kormány kész nemet mondani rá, illetve akár ki is lép a tárgyalásokból.

Halász János, a Fidesz frakció szóvivője csütörtökön újságírók előtt úgy fogalmazott: a magyar emberek világossá tették, hogy nem akarják: Magyarország bevándorló ország legyen. Nekik pedig mindig mindent meg kell tenniük, hogy érvényesítsék a magyar emberek akaratát – rögzítette.


Halász János kiemelte: ahogy eddig sem asszisztáltak migránspárti tervekhez, úgy ezután sem teszik.

Rámutatott: az ENSZ migránscsomagja olyan elemeket tartalmaz, amelyeket ha keresztül visznek a tagállamokon, akkor világszinten legalizálnák az illegális migrációt, kiiktatnák a határvédelmet, lebontanák a határzárakat, előírnák a migránsok betelepítését és a migránspárti NGO-knak még nagyobb befolyást adnának.


Ők ebből nem kérnek, ettől meg kell védeni Magyarországot és Európát – jelentette ki a frakciószóvivő.

A fideszes politikus kérdésre Gyurcsány Ferenc (DK) vagyonnyilatkozatáról, s arról, hogy sajtóhírek szerint nem tüntetett fel 150 millió forintot, azt mondta: láttak már korábban baloldali politikusoknál ilyet. Felidézte, hogy Simon Gábor, az MSZP volt alelnöke tett így, ellene büntetőeljárás is indult. Mint mondta, kíváncsian várják, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan tisztázza ezt a helyzetet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek