EUR: 312,97 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb XX.kerület

A patika is megsérült a balesetben

Négyen megsérültek egy balesetben a múlt kedden, amikor egy kisteherautó autóbusszal ütközött a XX. kerületben − tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

A baleset a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt. A két jármű közeli házfalaknak csapódott, az autóbusz egy patika épületének szerkezetét rongálta meg, az ingatlan statikailag is megsérült. A balesetnek négy sérültje volt, egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak, két embert a mentők kórházba vittek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.