EUR: 319,34 Ft
CHF: 282,09 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Tech

A svájci órákat is lenyomta az Apple

Az Apple-részvények zuhanása nem igazán látszik a cégóriás bevételén. Az almás cég ugyanis egy újabb rekordot állított fel okos óráival, hiszen a Canalys csapatának felmérése szerint tavaly összesen 18 millió Apple Watchot adtak el, ami 50 százalékkal több, mint amennyit 2016-ban értékesítettek.

Ezek a számok egyelőre csak szakértői számítások, ugyanis a kaliforniai vállalat még nem osztott meg hivatalos adatokat óraeladásairól. Azonban ha ezeket a számokat nézzük, akkor az Apple volt a legnagyobb óragyártó 2017 utolsó negyedévében, ráadásul az eladott darabszámok alapján az összes svájci óragyártót lenyomta.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kriptovaluta-bányászati támadások az okosotthonokat is veszélyeztetik

  A kriptovaluta-bányászati támadások az okosotthonokat is veszélyeztetik

  Az idén tovább nő a fertőzött gépek segítségével, a felhasználó tudta és engedélye nélkül végzett (cryptojacking) kriptovaluta-bányászattal összefüggő támadások száma, miközben a kiberbűnözők okoseszközöket és otthoni okosmegoldásokat is felhasználnak majd a bányászfarmok építéséhez – derül ki az ESET IT-biztonsági vállalat 2019-es kiberbiztonsági előrejelzéséből.

 • Már mobilon is bejelenthető a baleseti kár

  Már mobilon is bejelenthető a baleseti kár

  Ha két autós koccant, eddig egymásra néztek: van magánál kárbejelentő? Mostantól erre nincs szükség, mert a Mabisz új mobilalkalmazásán keresztül mind a 13 magyarországi biztosítótársaság elfogadja az online-kárbejelentést.

 • Tűzijáték-mizéria: autóipari fejlesztés óvja meg a kutyákat a szilveszteri őrülettől

  Tűzijáték-mizéria: autóipari fejlesztés óvja meg a kutyákat a szilveszteri őrülettől

  Több tucatnyi megriadt kutya rohant ki a világból a szilveszteri tűzijátékok hanghatásai miatt, sokuk egyenesen a halálba. De hamarosan talán nem lesz minden óévbúcsúztatás legfőbb vitatémája az, kinek van több joga: az ünneplőknek a durrogtatáshoz, vagy az ebeknek az élethez, mert a Ford Edge-ben alkalmazott zajkioltó technológiát az autógyártó-óriás mérnökei beépítették egy kutyaházba – és működik.