EUR: 322,98 Ft
CHF: 283,56 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Tech

A világ legkisebb mobilja akkora, mint egy pendrive

Ugye emlékszünk még arra az időszakra, amikor a mobilgyártó cégek azon versengtek, hogy minél kisebb legyen a telefonjuk. Nos, akkor biztosan nagy sláger lett volna a Zanco Tiny T1 készülék, amely csak kicsivel nagyobb, mint egy kétszáz forintos érme.

Természetesen ma is kerülünk olyan helyzetbe, amikor nem a kijelző mérete a mérvadó. Sokan az okostelefonok által biztosított alaplehetőségeket sem használják ki, nekik csupán az a fontos, hogy hívást kezdeményezzenek vagy fogadjanak.


Számukra a Zanco Tiny T1 egyébként még ma is tökéletes választás lehet, hiszen a készülék mindössze 4,5×2,1 centis, és harmincöt fontot kérnek érte, ráadásul még SMS-t is lehet vele írni. A készüléket a Kickstarterről lehet megrendelni, a szállítást májusra ígérik.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Mégsem lesz Samsung autó

    Mégsem lesz Samsung autó

    A Samsung Electronics Co. dél-koreai elektronikai konszern kedden cáfolta azokat a korábban megjelent sajtóértesüléseket, miszerint saját gépkocsigyártás megindítására készülne.

  • Rekord az új autók eladásában

    Rekord az új autók eladásában

    A 2018-as év elején tapasztalt fellendülés után folytatódik az újautók eladásának kiugró növekedése. Ez jól látszik az ország legszélesebb márkakínálatát értékesítő autókereskedés statisztikáiból is, hiszen 2018 első félévében már több mint 2.