EUR: 323,48 Ft
CHF: 286,50 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Az előzetesben lévő Czeglédy ajánlásait a család és barátok gyűjtik

Miután kiderült, hogy bár a szombathelyi Czeglédy Csaba előzetesben ül, mégis indulna a választásokon, most az ATV.hu információi szerint már azt is tudni lehet, a 6,3 milliárdos költségvetési csalással gyanúsított férfinak a családja gyűjti az ajánlásokat.

A választókerületében élők egy szórólapot is kaptak Czeglédytől, aminek a szövegét a politikus írta a börtönben.


Az ATV.hu megkérdezte a politikus testvérét. Czeglédy Péter megerősítette, hogy testvére indulni akar a választáson, és február 19-én megkezdik ennek érdekében az aláírásgyűjtést. Azt is elárulta, hogy Czeglédy Csaba nem tervez az MSZP-vel konkuráló baloldali pártot alapítani.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Sokmilliós kárt okoztak a fővárosnak azok az ellenzék által felkorbácsolt csoportok, amelyek szerda este Bubi-kerékpárokat vertek szét, padokat gyújtogattak és rátámadtak a Parlamentet őrző rendőrökre.

 • Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Mint arról már korábban beszámoltunk, közérdekű adatigényléssel fordult az Origo Demeter Mártához, annak érdekében, hogy megtudják, kiket foglalkoztat országgyűlési keretéből.

 • Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

  Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

   A kedd esti strasbourgi terrorcselekményt követően a magyar kormány úgy döntött, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy hazánkban még véletlenül se történhessen meg hasonló tragédia mint a francia városban.