EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,19 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Belföld

Bántalmazással vádolja Juhász Pétert volt élettársa

Tettlegesen, súlyosan bántalmazta, benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke – írta meg a Bors egy, a II-III. kerületi bíróság előtt lévő peranyagra hivatkozva. Juhász exélettársa előbb a gyámhivatalhoz, majd a bírósághoz fordult.

Az Együtt elnökének magánélete nem először kerül reflektorfénybe: tavaly szeptemberben Juhász Péter és élettársa kilenc év együttélés után szakítottak, majd a politikus nagy hirtelen új családot alapított. Juhász akkori bejegyzése szerint: „Úgy tűnik, az együttélés most így nem megy. Ezért szakítottunk. Nem ragoznám tovább, ezt is csak azért osztom meg veled, hogy tőlem tudd meg, ne valamelyik bulvárlapból, ami követ egy bokorba.”

Családja elhagyását Juhász azzal indokolta, hogy a munkájával járó politikai csatározások felőrölték a kapcsolatát. Elköltözött három gyermekétől és anyjuktól, de ő gyorsan továbblépett, 2017 májusában már új párja volt, akivel azóta közös gyermeket nevelnek, míg exe a három gyerekkel külföldre költözött. A nő állítja: megdöbbentő események vezettek odáig, hogy azóta végérvényesen megromlott köztük a viszony.

A volt élettárs szerint Juhász éveken át bántalmazta verbálisan, érzelmileg zsarolta és pszichés nyomás alatt tartotta, egészen addig, amíg úgy nem döntött, hogy a maguk védelmében gyermekeivel elhagyja az országot. De így sem sikerült szabadulnia, mert állítása szerint amikor 2016 karácsonyára hazajött a gyerekekkel, a látogatás rémálommá vált.


A peranyagból kiderül, hogy a dühös férfi erőszakra ragadtatta magát, hogy kikényszerítse a nőnél, az oldja fel okostelefonja ujjlenyomatos képernyőzárját, hogy ő szabadon átnézhesse a telefon tartalmát. Amikor ez nem sikerült, a készüléket földhöz vágta, ami ripityára tört.

Sőt: a nő állítása szerint a politikában Grál-lovagot játszó Juhász napokra bezárta őt benyugtatózva egy lakásba és tettleg bántalmazta. Az asszony összeomlott, a gyámhivatalhoz fordult, így került az ügy a II.-III. kerületi bíróság elé.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek