EUR: 321,61 Ft
CHF: 283,75 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Egyéb Szombathely

Bomba igazolás

A lapzártánk idején dobogós helyen álló Haladás NB I-es futsalcsapatának két új szerzeménye, Dróth Zoltán és Andersson Michel De Sousa Santos a tavaszi szezonban óriási erőssége lehet a vasi zöld-fehéreknek.

A 29 esztendős Dróth Zoltán a magyar válogatott egyik legjobb labdarúgója. Jelenleg is érvényes szerződése van a kazahsztáni Kajrat Almati együttesével, így kölcsönben erősíti tavasszal a szombathelyieket. A Rába ETO egykori klasszisa Kazahsztánból igazolt haza, míg a 28 éves Andersson Michel De Sousa Santos Brazíliából érkezett a vasi megyeszékhelyre. A brazil légiós korábban nem játszott távol hazájától, ám ismerőseire hallgatva átszelte az óceánt, és a jövőben a Haladásnál szeretne minél eredményesebben szerepelni. Mindkét új szerzemény segíteni szeretné a zöld-fehéreket céljaik elérésében és a korábbi bronzérmet még fényesebb medálra cserélni.


Dróth Zoltán  és Andersson Michel De Sousa Santos  a zöld-fehérekhez igazolt Fotó: CSG

A labdarúgókkal féléves szerződést kötöttek a szombathelyi klub vezetői, akik közül Bokor Zsolt, a Haladás sportigazgatója a játékosok bemutatásakor arra hívta fel a figyelmet, hogy a rivális csapatoknál akár négy-öt légiós is szerepel, ezért a minőséget és a fejlődést szem előtt tartva történt az erősítés a Haladásnál.

A szombathelyiek legközelebb február 12-én lépnek hazai pályára, a vendég a 7. helyezett FTC lesz.

Kapcsolódó Cikkek