EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Sport

Botrány! Babos Tímea csomagját is felvágták Ferihegyen ma hajnalban

Felháborodott bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Babos Tímea.

A teniszező Dohába utazott Budapestről, azonban leszálláskor kellemetlen meglepetés várta.


„Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták és kiloptak belőle pár dolgomat.. És vajon honnan indultam? Budapestről…15 éve utazom és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez szánalmas!!!
Jó utat Mindenkinek, járjatok több szerencsével!” – tette közzé a teniszező.

Alig egy héttel ezelőtt jelentette be Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, hogy soron kívüli hatósági ellenőrzést rendelt el a ferihegyi földi kiszolgálóknál.


Az ellenőrzés kiterjed az engedélyes szervezeteken túl valamennyi érintett alvállalkozóra, és arra is, hogy az üzembentartó Budapest Airport Zrt. a munkavállalók repülőtérre történő be- és kilépése során milyen biztonsági intézkedéseket tesz és tett annak érdekében, hogy megakadályozza a forgalmi előtéren és a poggyászosztályozó területeken megvalósuló bűncselekmények elkövetését – írja a Airportal.hu.

A lap azt írja, soron kívüli vizsgálat tavasz elejére várható eredményétől függően a légiközlekedési hatóság korlátozni fogja minden olyan szervezet engedélyét, amely nem képes biztosítani, hogy a Budapestre érkező vagy onnan induló utasok poggyászaikat sértetlenül és bontatlanul, azok tartalmát, értéktárgyaikat hiánytalanul kapják vissza.

Kapcsolódó Cikkek