EUR: 321,01 Ft
CHF: 282,38 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Sport

Chiellini: Conte edzése után meghaltam

Több hír is napvilágot látott a napokban azzal kapcsolatban, hogy Antonio Conte, a Chelsea menedzsere nem képes normális edzéseket tartani labdarúgóinak. Ezzel kapcsolatban szólalt meg a Daily Mailnek egy terjedelmes interjúban Giorgio Chiellini, a Juventus 33 éves védője, aki nemcsak a torinói csapatban, hanem az olasz válogatottnál is dolgozott Contéval.

– Conte nemcsak a meccseken, hanem az összes edzésen is olyan, mint egy őrmester. Amikor befejezed a tréninget, halott vagy. Nem fáradt, halott. Csak azért tudod végigcsinálni, mert hiszel abban, amit csinál. Különleges kisugárzása van, képes elérni, hogy mindenki energiát adjon a másiknak, egyértelmű, hogy az egyik legjobb – fogalmazott az olasz védő.

(MTI/EPA/Srdjan Suki)

Kapcsolódó Cikkek

 • Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

  Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

  A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra legyőzte a csoportgyőztes és feljutott finn csapatot a Nemzetek Ligája C divíziójában, sikerével pedig csoportja második helyén zárt.

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.