2018. november 16., péntek
Ödön

Sport

Contéra kivannak a játékosai

Nagyon úgy néz ki, hogy Antonio Conte, a Chelsea menedzsere nem tud parancsolni játékosainak, ezért állása is veszélybe kerülhet. A Watford elleni 4-1 után hiányolta az egyéniségeket a pályán.

Tovább tart a Chelsea mélyrepülése. Miután az előző fordulóban 3-0-s vereséget szenvedett a Bournemouth csapatától hazai pályán, most a Watford otthonában futott bele egy 4-1-es pofonba. Érthető, hogy Antonio Conte, a csapat menedzsere kiakadt játékosaira.


– Nem aggódom az állásom miatt, ugyanis minden egyes nap 120 százalékot adok ki magamból. Ha nem így lenne, a klub joggal gondolkozhatna a menesztésemen, de így tiszta a lelkiismeretem. Esténként nyugodtan fekszem le, nem gondolkozom azon, hogy valamit másképp kellene csinálnom. Ahhoz, hogy egy nagy csapatban játssz, egyéniségnek kell lenned, mert ha fut a szekér, akkor egyszerű önbizalommal futballozni – fogalmazott a meccs után az olasz mester.

league/player publications.

A Sportsmail információi szerint a Chelsea vezetősége komolyan aggódik, hogy Conte elveszítette az öltöző támogatását, és így veszélybe kerülhet a Bajnokok Ligája-indulás. A játékosok arra panaszkodnak, hogy az edzések túl monotonak, és kezdik unni Conte hangulatingadozásait, ezért meg vannak győződve arról, hogy az idény végén menesztik. Erre is reagált az olasz.


– Tényleg úgy gondolják, hogy a klub kirúg egy edzőt, mert nem élvezi a játékosok támogatását? Azt hiszik, a játékosoknak van ekkora hatalmuk? Ez nem igaz, de ha mégis így lenne, akkor távozom – mondta.

Egyes hírek szerint Conte helyét a kispadon a következő idényben Luis Enrique veheti át, aki a Barcelonával triplázni tudott a 2014/15-ös szezonban.

Kapcsolódó Cikkek