EUR: 318,66 Ft
CHF: 270,75 Ft
2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Czippán Anett: Anyaként nem lehetek beteg

Czippán Anett immár két gyönyörű kisfiú édesanyja, akik közül a nagyobbik, Olivér óvodás, így ő rendszeresen hazaviszi azokat a fertőző bacilusokat, vírusokat, amelyektől nem árt a picit távol tartani. A FEM3 Café és a Ripost magazin műsorvezetője fontosnak tartja a megelőzést, ám a szükséges vitaminokat természetes úton igyekszik bejuttatni a kicsik szervezetébe, még ha ehhez olykor apró trükkökhöz kell is folyamodnia.

– Olivér folyamatosan hozza haza a bacikat az oviból, s nagy kihívást jelent, hogy a két hónapos Somát távol tartsam ezektől, mivel az ő szervezete még korántsem olyan ellenálló. A pici születése után Oli kicsit furcsállta is a nagy elővigyázatosságot, de most már automatikusan kezet mos, ha hazaér az oviból, és odafigyel arra, hogy ne köhögjön, tüsszentsen Soma közelében – kezdte lapunknak Anett, aki igyekszik megelőzni a bajt.


– A vitaminokat a tabletták helyett igyekszem más, természetes úton bejuttatni a gyerekek szervezetébe, amihez időnként, bevallom, trükköznöm kell. Oli például nem szereti a gyümölcsöt, ám ha kifacsarom a levét, akkor szíves örömest megissza. Persze ha már megtörtént a baj, akkor – mint minden aggódó szülő – én is rohanok velük a háziorvoshoz, akiben maximálisan megbízok. Ellenben ha én kapok el valamit, akkor igyekszem magam otthon kikúrálni megfázás elleni italporokkal, de ami nekem nagyon bevált, az a gyógynövényes inhalálás. Az igazság azonban az, hogy mióta anya vagyok, nem is engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyek, folyamatosan a topon kell lennem, ezerrel pörgök, nem hagyhatom, hogy elhatalmasodjon rajtam a betegség – árulta el Anett.

Czippán Anett és gyermekei, Soma és Olivér

Czippán Anett A kis herceg filmbemutatóján (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki – mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Feljelentést tett egy párizsi rendőrkapitányságon nemi erőszak miatt Luc Besson francia rendező és producer ellen egy színésznő pénteken, az ügyben megindult az eljárás – közölték szombaton igazságügyi illetékesek.

 • Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Harry herceg, a brit királyi család tagja és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvője arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól – mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1 aktuális csatornán szombaton.