EUR: 318,19 Ft
CHF: 280,81 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Czippán Anett: Anyaként nem lehetek beteg

Czippán Anett immár két gyönyörű kisfiú édesanyja, akik közül a nagyobbik, Olivér óvodás, így ő rendszeresen hazaviszi azokat a fertőző bacilusokat, vírusokat, amelyektől nem árt a picit távol tartani. A FEM3 Café és a Ripost magazin műsorvezetője fontosnak tartja a megelőzést, ám a szükséges vitaminokat természetes úton igyekszik bejuttatni a kicsik szervezetébe, még ha ehhez olykor apró trükkökhöz kell is folyamodnia.

– Olivér folyamatosan hozza haza a bacikat az oviból, s nagy kihívást jelent, hogy a két hónapos Somát távol tartsam ezektől, mivel az ő szervezete még korántsem olyan ellenálló. A pici születése után Oli kicsit furcsállta is a nagy elővigyázatosságot, de most már automatikusan kezet mos, ha hazaér az oviból, és odafigyel arra, hogy ne köhögjön, tüsszentsen Soma közelében – kezdte lapunknak Anett, aki igyekszik megelőzni a bajt.


– A vitaminokat a tabletták helyett igyekszem más, természetes úton bejuttatni a gyerekek szervezetébe, amihez időnként, bevallom, trükköznöm kell. Oli például nem szereti a gyümölcsöt, ám ha kifacsarom a levét, akkor szíves örömest megissza. Persze ha már megtörtént a baj, akkor – mint minden aggódó szülő – én is rohanok velük a háziorvoshoz, akiben maximálisan megbízok. Ellenben ha én kapok el valamit, akkor igyekszem magam otthon kikúrálni megfázás elleni italporokkal, de ami nekem nagyon bevált, az a gyógynövényes inhalálás. Az igazság azonban az, hogy mióta anya vagyok, nem is engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyek, folyamatosan a topon kell lennem, ezerrel pörgök, nem hagyhatom, hogy elhatalmasodjon rajtam a betegség – árulta el Anett.

Czippán Anett és gyermekei, Soma és Olivér

Czippán Anett A kis herceg filmbemutatóján (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek