EUR: 321,26 Ft
CHF: 284,60 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Miskolc

Első alkalommal érkeznek Miskolcra!

Március 9-én az Adyban különleges koncertre kerül sor. A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának neves zenészei fordulnak meg.
A 2008–2009 fordulóján budapesti klubokból induló, heti rendszerességgel megtartott klubest mára már „kinőtte“ saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendégek, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi muzsikusok is.

Delov Jávor dobos, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa vezényli a csapatot

A koncertsorozat vezéregyéniségei Delov Jávor dobos, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél. Rendszeresen fellépnek velük többek között az Irie Maffia, a Halott Pénz, a Brains, a Akkezdet Phiai, a Zagar, az Ivan & The Parazol, a Supernem, a United, a Hősök, a Fábián Juli & Zoohacker, a Punnany Massif, a Mary PopKids és a Quimby tagjai.


Vitáris Iván énekel a Random trip miskolci állomásán

A formáció tavaly májusban jelentette meg első lemezét, melyet a koncerteken, az örömzenélésből megszületett, ám eddig soha nem rögzített dallamfoszlányok inspiráltak. 2016 augusztusában egy óriási minifesztivál keretében mutatták be az első, Fábián Julival és Wolfie-val (Punnany Massif) felvett dal, a Free videóját. A második klip a rockosabb This Game Will Never Endhez készült, amely Kiss Tibi (Quimby), Vitáris Iván (Ivan & The Parazol) és Schoblocher Barbara (Blahalouisiana) közreműködésével készült.

Tátrai Tibor gitáron erősíti a csapatot

Pontosan 50 közreműködő zenész – köztük pl. Szabó Balázs, Tóth Vera, Lábas Viki, Jónás Vera, Tátrai Tibor, Palya Bea – alkotta meg a 2017. május 11-én CD formátumban is megjelent Zenehíd című lemez tizennyolc dalát. Műfajokon átívelve szálltak szabadon a kreatív energiák, legyen szó popról, rockról, hiphopról vagy elektronikáról, a hazai zenei élet színe-java részt vett ennek az egyedülálló és megismételhetetlen korlenyomatnak a megalkotásában. Az ingyenes lemezbemutató nagykoncert 6000 főt vonzott a Budapest Parkba, külön öröm volt, hogy a Hajolj közel című számuk – napjainkban a Petőfi rádió egyik legtöbbet játszott dala – is felcsendült az alkotókkal.


Fantasztikus csapattal érkezik Miskolcra a Random Trip! Sena (Irie Maffia) – ének, Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) – ének, Tátrai Tibor – gitár, MC Kemon (Irie Maffia) – ének, rap, Szebényi Dániel (Freddie) – billentyűk, Vígh Arnold  – basszusgitár, DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox, Delov Jávor – dob.

Jegyek kaphatók a Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában, az Ifjúsági Házban, a rendezvény napján a helyszínen, valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában és a JEGY.HU-n.

Kapcsolódó Cikkek